Webshop maken? Op WebGenerator kunt u bouwen.

U wilt een webshop laten maken en zoekt een partij voor de implementatie, advies en ondersteuning? WebGenerator bouwt webshops voor e-commerce ondernemers en kan ook úw webshop maken. We helpen u graag. Bel 036 30 20015 voor meer informatie of klik hier om uw vrijblijvende offerte aan te vragen.

Vraag uw offerte aan

Uw webshop maken we samen

Als wij uw webshop maken, ontzorgen we u volledig op technisch gebied. Zo kunt u snel aan de slag met het vullen, het beheer en de exploitatie van uw webshop.

MEER OVER ONZE AANPAK

Kies de oplossing die bij u past

We bouwen webshops in Magento, SEOshop en WordPress. Op basis van uw wensen en ambities adviseren we graag over de voor u geschikste oplossing.

INFORMATIE WEBSHOP SOFTWARE

Altijd value for money

Webshop-oplossingen variëren van goedkope doe-het-zelf systemen tot kostbare maatwerktrajecten. WebGenerator kan een webshop maken vanaf ca. € 2.500.

BEKIJK WEBSHOP KOSTEN

Geschikt voor mobiel

Het aantal online aankopen via mobiele apparaten blijft jaar na jaar consistent groeien. WebGenerator kan daarom ook een mobiele versie van uw webshop maken.

INFORMATIE MOBIELE WEBSHOP

Keuze in webshop design

Qua webshop design kunt u kiezen voor een webshop-template, maar we kunnen ook aangeleverd design verwerken of een design op maat ontwerpen.

WEBSHOP DESIGN / TEMPLATES

Het houdt niet op na oplevering

Echte e-commerce ondernemers willen altijd meer en beter. WebGenerator helpt ook bij verdere groei en doorontwikkeling. U kunt bovendien rekenen op vakkundige support.

ONZE SUPPORT

Vanaf het begin is WebGenerator onze sparring partner in de opbouw van onze sportartikelen-webshops. Ook bij toenemende complexiteit houden ze het hoofd koel en komen ze met de juiste oplossing.
Roy van der Geest
Sports-Geest
Ik heb al vijf webshops door WebGenerator laten bouwen... moet ik daar nog veel aan toevoegen? Ze verstaan hun vak, staan altijd voor je klaar en je kan nog met ze lachen ook.
Mirjam Philips
2B Created
WebGenerator ontwierp een webshopdesign dat precies aansloot bij mijn wensen en implementeerde de functies waar ik naar op zoek was. Al een paar weken nadat de nieuwe webshop live was gegaan, kon ik spreken van een substantiële omzetstijging.
Stefan Huissteden
Huissteden Barneveld

Enkele opdrachtgevers en de webshops die we voor ze bouwden

Al heel veel ondernemers lieten WebGenerator hun webshop maken. Hieronder daaruit een kleine greep. Waar we trots op zijn is dat we met deze klanten mogen door blijven bouwen aan het succes van hun webshop. En vaak blijft het niet bij één webshop. Kortom: WebGenerator is er dus ook voor u als u klaar bent voor de volgende stappen in uw e-commerce onderneming.

 
 

Waarom ons uw webshop laten maken?

Aandacht voor álle aspecten van webshopontwikkeling

In gesprekken met ondernemers die ons hun webshop laten maken, merken wij steeds opnieuw dat de grondigheid waarmee wij te werk gaan bijzonder wordt gewaardeerd. “Jullie stellen vragen over onderwerpen waar jullie concurrenten helemaal geen aandacht aan besteden…” is een veelgehoorde uitspraak.

Niet iedere websitebouwer is een goede webshopbouwer

De beschikbaarheid van open source webshop oplossingen zoals bijvoorbeeld Magento, hebben veel webbouwers — maar ook minder ervaren bedrijven — ertoe verleid om de ontwikkeling van webwinkels en webshops in hun dienstenpakket op te nemen. Op zich is het prima dat er veel aanbieders zijn, want het aantal e-commerce ondernemers groeit met de dag en het is alleen maar mooi dat er veel partijen zijn die de helpende hand kunnen bieden in de technische realisatie van webshops. Maar een webshop maken vraagt over het algemeen meer know-how dan het bouwen van een website… en dat wordt door veel internetbureaus onderschat.

U wordt geholpen door professionals

WebGenerator werkt niet alleen met gespecialiseerde ontwikkelaars van webwinkels, ieder project wordt ook begeleid door een gespecialiseerde projectmanager. U kan er dus van op aan dat u werkt met professionals die hun strepen hebben verdiend in de ontwikkeling en het projectmanagement van webwinkels en webshops. We snappen dat de technische aspecten van een webshop maken niet “appeltje-eitje” zijn voor iedereen. Daarom begeleiden we opdrachtgevers intensief en besteden we veel tijd en aandacht aan een goede uitleg van de werking van onze webshopsystemen. Zo kunt u met vertrouwen het zelfstandig beheer van uw webshop tegemoet zien.

Ook na de oplevering van uw webshop staan we voor u klaar

Een webshop is nooit af. E-commerce ondernemers zoeken voortdurend naar manieren om hun webwinkel te optimaliseren en te verbeteren. WebGenerator blijft daarom met u meedenken, ook na de oplevering van uw webshop. Of het nu om kleine ’tweaks’ gaat of om grotere stappen zoals bijvoorbeeld de uitbreiding van uw webshop naar internationale levering.

Webshopnieuws

Ontwikkelingen in e-commerce volgen elkaar razendsnel op. Nederlandse consumenten besteden miljarden online en ons kleine landje telt tienduizenden webwinkels. WebGenerator houdt de vinger aan de pols: in dit gedeelte van onze website publiceren we regelmatig interessante nieuwtjes op webwinkelgebied.