Over WebGenerator

WebGenerator ontwikkelt en implementeert intelligente oplossingen voor websites, webshops, e-mail marketing en online applicaties. Belangrijk uitgangspunt is dat die oplossingen u als opdrachtgever altijd zelfstandige controle bieden.

Big enough to handle, small enough to care

WebGenerator telt honderden klanten in alle soorten en maten, van ZZP-er en MKB-er tot multinational en overheidsorganisatie. Dat we voor ‘grote namen’ mogen werken vinden we geweldig, maar we geven dezelfde aandacht aan kleine en startende ondernemers. Tenslotte zijn we zelf ook een MKB-bedrijf.

Net wat verder denken

Van opdrachtgevers horen we vaak dat wij de vragen stellen die andere webbouwers niet stellen. Soms zijn dat lastige vragen, die klanten dwingen ideeën nog eens goed onder de loep te nemen. Maar onze vragen worden meestal ook direct vergezeld van zinnige adviezen en suggesties… en uiteindelijk levert dat samenspel altijd een betere oplossing op.

Ervaring, ervaring en nog eens ervaring

WebGenerator bestaat al sinds 2000 en werkt met een team van door de wol geverfde professionals. We realiseerden duizenden kleine en grote projecten en kunnen putten uit een zeer brede ervaring. Dat resulteert in snelle en professionele ontwikkeling van websites en webshops, zonder onnodig uitvinden van het spreekwoordelijke wiel.

Kennismaken?

Mark Peters is de oprichter van WebGenerator. Sinds jaar en dag bezig met (online) ondernemen, en krijgt daar voorlopig nog niet genoeg van. Altijd on the move.
Onze hoofdontwikkelaar René Nuberg verdenken we van het bezit van drie hersenhelften. Als hij het qua eentjes en nulletjes niet weet, is het de moeite van het weten ook niet waard.

WebGenerator B.V. is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 30212396.