Vrijblijvende kostenindicatie? Bel gewoon even: (+31) 085 060 3603

SEOshop: de slimme webshop-oplossing

WebGenerator is gecertificeerd partner van SEOshop, een Nederlands product waar meer dan 2.500 ondernemers gebruik van maken.

SEOshop is een gebruiksvriendelijk, betrouwbaar en marketing-gericht webshopsysteem. Het systeem wordt geleverd inclusief robuuste en razendsnelle hosting met een 99% uptime-garantie. Na de implementatie door WebGenerator profiteert u van de gratis support per e-mail en telefoon door SEOshop bij al uw vragen in het gebruik. Uw webshop is dus een co-productie van WebGenerator en SEOshop Nederland, waarbij WebGenerator garant staat voor een vakkundige implementatie, professionele advisering en technische ontzorging: u kunt u 100% focussen op het succes van uw webshop.

Functies en mogelijkheden van SEOshop

SEOshop biedt een scala aan functies waarmee snel een zeer professionele en volledig webshop voor u kan worden gerealiseerd en die gebruiksvriendelijk en efficiënt beheer mogelijk maken:

Standaard geschikt voor mobiele weergave
Een sterk punt van SEOshop is dat de webshop direct geschikt is voor mobiele telefoons zonder dat daar veel extra werk voor gedaan moet worden.

Overal toegang tot het beheer van de webshop
De beheeromgeving van SEOshop is vanaf iedere computer met internetverbinding bereikbaar. De beheeromgeving is gebruiksvriendelijk en veelzijdig, met functies op het gebied van productbeheer, orderbeheer, retourmanagement, contentbeheer, klantenservice, printen van pakbonnen met barcodes en facturen, etc.

Bijzonder zoekmachinevriendelijk
SEOshop voorziet in zoekmachinevriendelijke URL’s, een blogfunctie, product tagging, is opgezet volgens de W3C-standaarden en kent — zeker voor een webshop — bijzonder snelle laadtijden. Dat alles draagt bij aan betere posities in Google. Ook biedt SEOshop standaard voorbereide koppelingen met affiliate netwerken en social media.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van SEOshop en weten of dit product geschikt is voor uw e-commerce plannen? Mail ons of bel vrijblijvend voor advies: 036 30 200 15.

Meer informatie over SEOshop:

Andere webshop-oplossingen:

“Als ik klant word bij 2 bedrijven, wie helpt me dan bij vragen?”

Dat is een legitieme vraag, maar we stellen u graag gerust.

  • Tot aan oplevering van de webshop (‘live’ zetten) is WebGenerator uw aanspreekpunt. In die intensieve bouw- en vulfase leert u het systeem grondig kennen (o.a. door een persoonlijke training door WebGenerator).
  • Na oplevering profiteert u van de gratis support van SEOshop Nederland, per e-mail of telefonisch. De support door SEOshop richt zich op het gebruik van het systeem.
  • Voor werkzaamheden na oplevering zoals designwijzigingen of technische aanpassingen kunt u bij WebGenerator terecht. Deze worden vooraf aan u begroot of kunnen worden verrekend met een afgenomen strippenkaart.

Is het op enig moment niet helemaal duidelijk zijn tot wie u u het beste kunt wenden? Maak u geen zorgen: of u nu met SEOshop of WebGenerator contact opneemt, u zult altijd op de meest efficiënte manier worden geholpen.

SEOshop achtergrondinformatie

In 2006 begon Ruud Stelder samen met zijn goede vriend Dennis Cuijpers een webshop gebaseerd op zelf ontwikkelde technologie, met een sterke focus op zoekmachine-vriendelijkheid en eenvoudig, overzichtelijk beheer. Omdat het een internationale webshop betreft (actief in 14 landen) werd voortdurend doorgeprogrammeerd aan de technologie. De vele uitbreidingen resulteerden in een systeem dat zich als geen ander leende voor webshop-exploitatie in meerdere talen, meerdere landen en meerdere valuta.

De geboorte van een e-commerce oplossing

De door Ruud en Dennis ontwikkelde technologie was op dat moment zijn tijd ver vooruit. Dat bleef niet onopgemerkt: andere webshop-exploitanten informeerden naar de mogelijkheden om het ontwikkelde platform in te zetten voor hun eigen e-commerce activiteiten. Naar aanleiding daarvan werd in 2008 SEOshop opgericht en het platform onder dezelfde naam op de markt gebracht. Al snel openden de eerste online retailers succesvolle webwinkels op basis van SEOshop en binnen een paar jaar groeide SEOshop uit tot een van de meest innovatieve SaaS (“software as a service”) webshop-oplossingen en marktleider binnen dat specifieke segment.

SEOshop vandaag de dag

Tegenwoord is SEOshop een van de snelst groeiende gehoste e-commerce platforms in Europa. Meer dan 8500 online winkels in de Benelux draaien op SEOshop en ook in Duitsland heeft SEOshop een sterke marktpositie. Het bedrijf won o.a. de MKB Best Choice Award in 2013 en werd genomineerd voor de Deloitte Technology Fast 50 Rising Star, de TechTour award en andere prestigieuze prijzen. SEOshop heeft haar hoofdkantoor in Amsterdam, waar meer dan 60 medewerkers actief, en een Duitse vestiging in Frankfurt am Main.

De kracht van SEOshop

SEOshop geeft e-commerce ondernemers alle middelen in handen om een succesvolle webwinkel te starten. De hosting op een robuust centraal platform zorgt voor een snelle uitrol van functionele updates en verbeteringen die met grote regelmaat worden uitgebracht. Nog steeds zijn zoekmachine-vriendelijkheid, internationale e-commerce en beheergemak de sterke punten van SEOshop. Daarnaast biedt SEOshop tal van out-of-the-box integraties op het gebied van marketing, administratie, logistieke en orderverwerking.

Linkedin WhatsApp Pinterest
magnifiercrosschevron-down