Standaard functies WordPress-basispakket

Naast alle standaard mogelijkheden van WordPress voegen we ook extra plugins en zelf ontwikkelde functies aan elke website toe. Daardoor krijgt u met ons basispakket veel waar voor uw geld.

Onbeperkt pagina’s aanmaken

U kunt onbeperkt pagina’s aanmaken. De enige limiet is de capaciteit van het hostingpakket. De kans is klein dat u die limiet ooit bereikt, maar als het wel gebeurt kunt u tegen lage kosten uitbreiden.

Geïntegreerde blog-functie

Bloggen is een ideale manier om regelmatig voor bezoekers en zoekmachines interessante inhoud aan uw website toe te voegen. Bent u niet zo’n blogger? Dan kunt u deze functie ook als nieuwssectie gebruiken.

Zoekmachinevriendelijk

WordPress is heel zoekmachinevriendelijk. Daarnaast bouwen we de bekende Yoast SEO plugin in, een handige functie om pagina’s Google-gericht te beheren. Tijdens de training leggen we u in gewone-mensen-taal uit hoe dat werkt.

Social media ready

Uw laatste tweets laten zien? Pagina’s laten delen door bezoekers? Mooie icoontjes om te linken naar uw eigen social media kanalen? Wij maken uw website ‘social media ready’.

Google Maps integratie

In enkele muisklikken plaatst u een Google Maps kaartje in uw website waarmee bezoekers zelf hun routebeschrijving kunnen berekenen.

Zelf formulieren maken

Met de Gravity Forms plugin (een soort formulieren-wizard) maakt u eenvoudig formulieren voor informatie- of offerteaanvragen, sollicitaties, enzovoort. Een algemeen contactformulier zetten wij al voor u op.

Basale wachtwoord-functie

Wilt u een pagina via een wachtwoord beschikbaar stellen aan bezoekers? Dat kan met de standaard functie die WordPress daarvoor biedt. Niets ingewikkelds, maar soms erg handig.

Beheer zelf uw menustructuur

De menustructuur (navigatie) van uw website kunt u zelf beheren. Ook dit leggen we u uit in onze WordPress-training. U kunt er ook voor kiezen om pagina’s juist niet in de menustructuur op te nemen: erg handig voor speciale acties en landingpagina’s.

‘Huisstijlvaste’ tekstopmaak

Liever een ander lettertype voor tekst, koppen of subkoppen? Of een andere tekstkleur, grootte of interlinie? Dankzij ingebouwd stijlbeheer bewaakt u een consistente opmaak van uw site, ook als er meerdere collega’s aan de site werken.

Video’s & foto-albums

Snel een Youtube-filmpje in uw website plaatsen? Of een fotoalbum met mooie pop-ups? Het kan allemaal, op elke gewenste pagina.

Flexibele layout-mogelijkheden

Een van meest gewaardeerde toevoegingen is onze intuïtieve drag & drop ‘page builder’. Hiermee maakt u in een mum van tijd mooie pagina-layouts. Wilt u een indeling vaker gebruiken? Dan kunt u die als sjaboon opslaan.

Conversie-gerichte buttons

Is conversie een belangrijk doel van uw site? Gebruik de ingebouwde button creator om bezoekers op niet mis te verstane wijze in de juiste richting te leiden.

Website-statistieken

U kunt zelf eenvoudig Google Analytics in uw website plaatsen. Vind u Analytics een beetje ingewikkeld? Dan kunt u ook kiezen voor onze eigen statistiekentool WebGenerator ProStats (meerkosten € 2,50 per maand of € 25,00 per jaar).

Script- en HTML-velden

Voor meer gevorderde gebruikers bevat het CMS extra velden waarmee speciale scripts en HTML kunnen worden geplaatst. Dat kan site-breed en op pagina-niveau.

Op zoek naar specifieke functies?

In een WordPress-website van WebGenerator zitten standaard al heel veel functies waarvoor u bij andere webbouwers extra moet betalen. Maar het is natuurlijk mogelijk dat u wensen hebt die daarbuiten vallen. In dat geval kunnen we voor u zoeken naar een geschikte plugin, maar we kunnen ook functies op maat voor u ontwikkelen.