Vrijblijvende kostenindicatie? Bel gewoon even: (+31) 085 060 3603

ProMail List Screening Service

Als u over een klantenbestand beschikt, is de verleiding groot om uw eerste e-mailing te versturen naar alle e-mail adressen in dat klantenbestand. Maar als dit bestand al wat ouder is, is de kans zeer groot dat uw mailing door veel ontvangers als spam wordt gemeld. Bovendien zullen veel e-mail adressen niet meer werken en maakt u dus onnodige kosten door een mailing naar die e-mail adressen te versturen.

Daarom biedt WebGenerator de speciale Mailinglist Screening Service. Hierbij versturen wij een eerste, eenmalige e-mailing naar alle adressen in uw bestand. Deze mailing heeft geen commercieel karakter en wordt slechts met één doel verstuurd: het verkrijgen van permissie tot het sturen van volgende mailings in de toekomst. De ontvangers dienen daarbij expliciet toestemming te geven. De Mailinglist Screening Service maakt het ook mogelijk om ontvangers hun gegevens aan te laten vullen of te corrigeren. De kosten van de Mailinglist Screening Service bedragen € 180,00 plus 5 eurocent per e-mail adres.

Een opgeschoond en verrijkt bestand

Het resultaat van de Mailinglist Screening Service is een opgeschoond en eventueel verrijkt bestand, waarin alleen de ontvangers overblijven die ook daadwerkelijk per e-mail op de hoogte willen worden gehouden. Hoewel het bestand dus kleiner is geworden, zullen uw toekomstige e-mailings een veel grotere impact hebben. Bovendien maakt u geen onnodige kosten door te mailen naar mensen die geen interesse hebben of naar niet-werkende e-mail adressen.

Voorwaarden

De Mailinglist Screening Service wordt alleen toegepast voor bestanden waarvan kan worden aangetoond dat de adressen in het verleden op een legitieme manier zijn verkregen. Het kan daarbij gaan om adressen die via een juiste vorm van aanmelding (opt-in) zijn verzameld of om eigen klantenbestanden. De service wordt nadrukkelijk niet toegepast voor bestanden waarvan de herkomst minder duidelijk is. De service wordt alleen aangeboden aan opdrachtgevers die met WebGenerator ProMail werken of gaan werken.

Linkedin WhatsApp Pinterest
Digital Loyalty Card Program
magnifiercrosschevron-down