Vrijblijvende kostenindicatie? Bel gewoon even: (+31) 085 060 3603

Webdesign: er valt wat te kiezen.

U wilt een webdesign dat precies aansluit bij datgene waar uw bedrijf voor staat? Webdesign met een professionele uitstraling, dat ook op mobiele telefoons werkt? WebGenerator biedt verschillende mogelijkheden, variërend van kostenefficiënte webdesign-templates tot webdesign dat volledig op maat voor u wordt ontworpen.

Mooi, snel en betaalbaar: onze Jumpstart webdesign template

Een slimme website-template, zonder het “dertien in een dozijn effect”.

Als het om webdesign gaat, is er helemaal niks mis met templates. Zolang de template maar flexibel is en veel mogelijkheden tot variatie biedt. Dat is precies de manier waarop we onze eigen Jumpstart webdesign template hebben ontworpen. Vrijwel alles is aanpasbaar: kleuren, lettertypes, kopstijlen, navigatie-layout, footer-indeling, enzovoorts. En dankzij de ingebouwde page builder kunt u er ook uw eigen creativiteit in kwijt. Daardoor krijgt u een uniek webdesign, maar met het kostenvoordeel van een template.

Meer informatie

Verwerking van uw eigen aangeleverde webdesign

Uw eigen ontwerper of reclamebureau ontwerpt, wij doen de techniek.

Er is veel voor te zeggen om uw webdesign te laten verzorgen door uw reclamebureau of vaste ontwerper. Uw eigen designer kent uw huis- en communicatiestijl als geen ander en zal dat dan ook prima kunnen doortrekken naar een mooi aansluitend webdesign. WebGenerator is sterk in het verwerken van aangeleverd webdesign, waarbij we altijd zorgen voor een 100% perfecte omzetting van visueel concept naar werkende website, inclusief WordPress CMS waarmee de website eenvoudig én mooi kan worden onderhouden.

Meer informatie

Omzetting van het design van uw huidige website naar WordPress

Als u het kind niet met het badwater wilt weggooien.

Vindt u het tijd voor een nieuwe website omdat uw huidige website in bepaalde technische opzichten niet voldoet, niet zelfstandig beheerbaar is of niet zoekmachine-vriendelijk genoeg? Maar bent u eigenlijk best nog tevreden met het uiterlijk van de site? Dan kan WebGenerator uw huidig webdesign overnemen en dat omzetten naar een professionele WordPress-website. Zo beschermt u uw investering en kunt u weer jaren vooruit met een modern, gebruiksvriendelijk en SEO-gericht CMS.

Meer informatie

Webdesign op basis van een geselecteerd WordPress theme

WebGenerator helpt u de juiste keuze te maken uit de duizenden opties.

“WordPress themes” zijn website templates die speciaal voor WordPress zijn ontwikkeld. Er zijn er vele duizenden van beschikbaar. Dat is enerzijds mooi, anderzijds kan het de keuze erg lastig maken. En er schuilen nog wat addertjes onder het gras. WordPress themes zitten bijvoorbeeld vaak vol functies die u niet nodig zult hebben en het is belangrijk dat een theme ook goed blijft werken met toekomstige versies van WordPress. WebGenerator heeft daarom een eigen specifieke werkwijze op dit gebied.

Meer informatie

Een specifiek voor u ontworpen webdesign

Van uw ideeën en onze creativiteit naar een design op maat.

Heeft u specifieke ideeën over uw website? Leg ze gerust aan ons voor. WebGenerator realiseerde al vele honderden unieke webdesigns en ook voor uw website zetten we onze designers graag aan de slag. Daarbij kijken we heel goed naar wat u met uw website wilt bereiken en de relatie tussen enerzijds content, conversie, usability en beheergemak en anderzijds uitstraling en visuele aantrekkelijkheid. U kunt altijd rekenen op een professioneel en doordacht eindresultaat.

Meer informatie

Ook een perfecte weergave op mobiele telefoons

U had het waarschijnlijk al gezien bij de voorbeelden op deze pagina: WebGenerator ontwerpt websites op zo’n manier dat ze er ook mobiel perfect uitzien. Dat doen we door middel van zogeheten “responsive” webdesign. Hierdoor past de website zich automatisch aan zodra deze op het scherm van een mobiele telefoon wordt bekeken. U hoeft dus geen aparte mobiele website te onderhouden.

Meer informatie

Webdesign in relatie tot het beheer van uw website

Webdesign is voortdurend in beweging. Vandaag de dag zien we de mooiste websites met allerlei opvallende stijlkenmerken en visuele effecten. Moderne technieken maken steeds meer mogelijk en de wereld telt miljoenen webdesigners, met telkens nieuwe creatieve ideeën en vormconcepten tot gevolg. Bedrijven volgens die trends en kiezen steeds vaker voor een website met een onderscheidend webdesign.

Aan de andere kant zijn we er steeds meer aan gewend geraakt dat we een website zelfstandig en zonder technische kennis kunnen beheren binnen de eigen organisatie. Niemand wil nog afhankelijk zijn van het internetbureau voor het inhoudelijk aanpassen en uitbreiden van zijn website. Websites moeten in verregaande mate snel, efficiënt en zonder hoge externe kosten kunnen worden beheerd, vaak tot op een tamelijk hoog niveau.

En daarin lijkt de schoen soms wel eens te wringen. Want er is een groot verschil tussen een enerzijds een professionele webdesigner, en anderzijds “de leek”, bijvoorbeeld een ondernemer die zijn of haar eigen website wil beheren. De loodgieter die de hele dag onderweg is om klanten te helpen en zijn computer primair voor administratie gebruikt, is geen geboren website-beheerder. Toch wil ook hij een mooie website die hij makkelijk kan onderhouden.

Bij WebGenerator zeggen we vaak: een mooie website opzetten is niet zo moeilijk, maar het is de kunst om ‘m mooi te houden. Onzorgvuldig of ondeskundig beheer kan zelfs het mooiste webdesign om zeep helpen. Daarom besteden we niet alleen veel aandacht aan het uiterlijk van de website, maar ook aan de manier waarop website-eigenaren de website kunnen onderhouden, mét behoud van dat mooie uiterlijk maar zónder dat ze er gevorderde webmasters voor hoeven te worden.

Achter elke website van WebGenerator zit het WordPress CMS dat het eenvoudig maakt de eigen website te beheren. Maar dat is niet het enige, want ook met een geweldig CMS is het nog steeds mogelijk verkeerde beslissingen te maken. Daarom voegen wij functies en handigheidjes toe waarmee u zelf makkelijk bepaalde grafische en tekstuele stijlelementen kunt toepassen, zonder dat u daarvoor kennis van HTML hoeft te hebben. Ook geven we iedere klant een training waarbij we niet alleen maar uitleggen hoe alle knopjes werken, maar ook tips geven over de beste manier om een website te beheren.

WebGenerator gaat dus verder dan het opleveren van een website met een mooi webdesign. We zorgen er ook voor dat u zelf die website kunt beheren op een manier die dat mooie webdesign in stand houdt.

Linkedin WhatsApp Pinterest
magnifiercrosschevron-down