Opties buiten het basispakket

We hebben ons WordPress-basispakket zo samengesteld dat dit voor veel opdrachtgevers ruimschoots zal voldoen. Maar het kan natuurlijk zo zijn dat u functies nodig hebt die daar toch buiten vallen.

Als u meer wilt…

Functies, werkzaamheden en services buiten het basispakket worden door ons altijd keurig gespecificeerd in onze offerte. Bij wat complexer maatwerk ontvangt u een aparte functionele omschrijving zodat vooraf glashelder is wat het beoogde eindresultaat moet zijn. Hieronder een aantal voorbeelden van extra mogelijkheden buiten het basispakket:

Mobiele versie van uw website

Door uw website responsive te maken zorgen we ervoor dat uw website optimaal leesbaar wordt weergeven op mobiele telefoons, zonder dat u daarvoor een aparte versie van de website hoeft te beheren. Deze optie is gratis inbegrepen bij sites gebaseerd op ons Jumpstart-design.

Meertalige website

Meertaligheid is geen standaard functie binnen WordPress, maar er zijn prima oplossingen voor. De plugin WPML (WordPress Multi Lingual) is een van de meest gebruikte. Op basis van WPML kunnen wij ook uw website meertalig maken. Lees dit blogartikel voor een uitgebreide beschrijving

Content support

Na onze training kunt u direct zelf aan de slag met het vullen van uw website. Maar desgewenst kunnen wij initieel ook alle content plaatsen en uw website dus helemaal ’turn key’ op leveren. De kosten hiervoor offreren we op basis van de hoeveelheid en aard van de content.

Content advies

Worstelt u met de structuur voor uw site? Wilt u meer weten over het schrijven van zoekmachinevriendelijke en conversiegerichte webteksten? In een gerichte sessie beantwoord onze ervaren marketeer en content manager al uw vragen en krijgt u pragmatische adviezen over de beste aanpak.

Extra functies & maatwerk

Specifieke functies kunnen worden ingebouwd op basis van plugins of door middel van maatwerk. WebGenerator heeft uitgebreide ervaring in maatwerkapplicaties en kan u uitstekend adviseren over de beste oplossing. Ook ontwikkeling van webapplicaties (al dan niet stand-alone) behoort tot de mogelijkheden

Hosting uitbreiding

We bieden standaard al een lekker ruim hosting pakket, maar heeft u meer hostingcapaciteit nodig, dan kan dat tegen schappelijke kosten. Voor zware websites en/of kritische applicaties kunnen wij een hostingvoorstel op maat maken op basis van dedicated hosting (een eigen ‘stand-alone’ server).