Vrijblijvende kostenindicatie? Bel gewoon even: (+31) 085 060 3603

Uw website laten bouwen door WebGenerator. Goed idee.

Een website laten bouwen, dat doet u niet elke dag. Dan is het prettig om samen te werken met een partij die al heel lang websites bouwt. Dat doen we ook graag voor u: vraag uw vrijblijvende offerte aan of bel vandaag nog 0850 603 603 voor een globale kostenindicatie of als u snel antwoord wilt op specifieke vragen.

Baas op uw eigen website

We vinden dat onze klanten baas op hun eigen website moeten zijn. Daarom maken we websites met WordPress, zodat u uw site professioneel kunt beheren.

Webdesign dat bij u past

Bij ons kunt u kiezen uit verschillende soorten webdesign. Wilt u confectie of een maatpak? Of iets ertussenin? Wat u ook kiest, uw site zal er altijd goed uitzien.

Heel veel handige functies

Beheren van uw website moet makkelijk zijn en liefst ook leuk. Daarom bouwen we standaard veel extra functies in die u helpen uw site efficiënt te onderhouden.

We denken met u mee

Wilt u functies specifiek voor uw markt of bedrijfsproces? Verras ons maar: we zijn goed in maatwerk en het makkelijk maken van schijnbaar moeilijke dingen.

Ook mobiel mooi

WebGenerator kan uw website ook meteen geschikt voor mobiel maken. Dat is wel zo verstandig, want mobiel internetgebruik neemt alleen maar toe.

Zoekmachinevriendelijk

WordPress is al heel Google-vriendelijk van zichzelf. En met het extraatje dat we eraan toevoegen heeft u echt alle wapens in handen voor een betere vindbaarheid.

Een serieuze training

Weinig of geen ervaring met het beheren van websites? We gooien u niet in het diepe, maar geven een goede CMS-training. Ook leerzaam voor meer ervaren webmasters.

Content: hulp & advies

Ziet u op tegen het vullen van uw website? Of worstelt u met tekstopbouw, inrichting en structuur? We kunnen u zowel hands-on als adviserend helpen met uw content.

Alles goed geregeld

Uw website heeft betrouwbare hosting en technische updates nodig. En bij vragen wilt u kunnen rekenen op adequate support. WebGenerator regelt het allemaal voor u.

 • De keuze voor WebGenerator is een van de beste die ik ooit gemaakt heb. De uitkomst is een professionele website waar ik dagelijks complimenten voor krijg. Niet alleen heeft WebGenerator de website gebouwd, ze hebben er samen met mij ook goed over nagedacht. We zijn trots op het resultaat. WebGenerator staat nog steeds altijd voor me klaar en de nazorg is perfect.

  Marcel Wallet

  Kidsplay speeltoestellen
 • We troffen in WebGenerator een enthousiast en veelzijdig bureau dat een pracht van een website ontwierp die ook nog eens zeer gebruikersvriendelijk is door het content management systeem. WebGenerator verzorgde niet alleen het webdesign, maar dacht ook mee over de inhoud en de marketing. En met resultaat, want Missing Link staat regelmatig bij de eerste tien zoekresultaten.

  Gerard Molenkamp

  Missing Link
 • We vroegen WebGenerator mee te denken en samen met ons de website te ontwikkelen. Al gauw werden ze de spreekwoordelijke rots in de branding. WebGenerator verzorgde het webdesign, adviseerde over inhoud, marketing, interactie en implementeerde het CMS. Mede door hun advies en ontwerp heeft onze site een aansprekende en uitnodigende uitstraling.

  Patricia van den Brink

  Patricia van den Brink
 • De service van WebGenerator houdt niet op als de klant 'binnen' is. Ook na het ontwikkelen van onze site en de implementatie van het CMS werden wij nog even geduldig en prettig te woord gestaan. Al met al hebben wij in WebGenerator de ideale partner gevonden, die ons dankzij de prima begeleiding veilig door onbekend terrein heeft weten te loodsen.

  Renate Burré

  Vertaalbureau Eurotaal

We bouwden al duizenden websites… binnenkort ook die van u?

Sinds onze oprichting in 2000 bouwden we al duizenden websites, uiteenlopend van eenvoudige websites tot complexe maatwerktrajecten voor bedrijfskritische processen. We denken graag pro-actief mee in de ontwikkelfase en staan ook na oplevering klaar voor support en doorontwikkeling. We doen wat we beloven en beloven geen dingen die we niet kunnen. Schijnbaar simpele vertrekpunten, maar ze spreken niet vanzelf in de snelle internetmarkt. Wij maken ze elke dag waar.

Een website laten bouwen… hoe moeilijk kan dat nou zijn?

Wie op internet rondkijkt, krijgt het idee dat je op elke virtuele straathoek een website kan laten bouwen. Google maar eens op “website maken” of “website laten maken“. Letterlijk duizenden aanbieders vallen over je heen, variërend van oplossingen voor goedkope of zelfs “gratis” doe-het-zelf-websites tot bedrijven die een CMS en website bouwen waar je een aardige auto van kunt kopen.

Dus rijst de vraag: waarom zou u WebGenerator uw website laten bouwen? Een vraag waar we verschillende antwoorden op kunnen geven. Bijvoorbeeld dat een website bouwen bij ons in vergelijking met andere aanbieders minder tijd kost omdat we werken met bewezen CMS-technieken en snelle implementatie-methodes. En tijd is geld, dus minder tijd = minder geld. Of dat als wij een website bouwen, we veel aandacht besteden aan het webdesign, maar daarbij functionaliteit, gebruiks- en zoekmachinevriendelijkheid niet uit het oog verliezen.

Maar de belangrijkste reden is misschien wel: als wij een website bouwen, dan kunt u na oplevering moeiteloos en 100% zelfstandig uw eigen website beheren op basis van het WordPress CMS waarvan we elke website voorzien. Of het nu gaat om een eenvoudige website of een website met “complexe” functies: wij willen altijd een website bouwen die u volledig zelfredzaam maakt en grip geeft op de verwezenlijking van uw online ambities. Ook als uw website toe is aan een volgende stap, is WebGenerator er klaar voor. Die flexibiliteit maakt het mogelijk om bij WebGenerator tegen lage kosten in te stappen en in een eigen tempo door te groeien naar een hoger plan.

Dus staat u op het punt een website te laten bouwen? Denk dan aan WebGenerator. We gaan heel graag met u in gesprek.

Digital Loyalty Card Program
magnifiercross