Vrijblijvende kostenindicatie? Bel gewoon even: (+31) 085 060 3603

Website omzetten naar WordPress

Als u niet tevreden bent over de (beheer)techniek of prestaties van uw huidige website, dan is overstappen naar WordPress een goed idee. Maar misschien wilt u wel uw huidige webdesign behouden. Dat is geen enkel probleem: wij kunnen uw bestaande website omzetten naar WordPress met behoud van het design.

Dezelfde website… maar dan zoekmachine- en beheervriendelijk

Zonder dat u hoeft te investeren in een compleet nieuw webdesign kunt u toch profiteren van de zoekmachine- en beheervriendelijke eigenschappen van WordPress. WebGenerator ‘converteert’ uw bestaande webdesign naar WordPress, waarna uw website 100% beheerbaar voor u is. Uw website behoudt het vertrouwde uiterlijk en structuur, maar zal op belangrijke punten (snelheid, stabiliteit, zoekmachines) veel beter gaan presteren.

Niet zomaar een kopie van uw bestaande website

Als we het webdesign van uw bestaande website overnemen, kijken we meteen of we mogelijk ‘oud zeer’ kunnen oplossen. Is de HTML wel zoekmachinevriendelijk? Worden er oude technieken gebruikt die de continuïteit of juiste weergave van uw website in gevaar brengen? Kortom, we sporen de addertjes onder het gras op en corrigeren ze.

U krijgt meer controle en flexibiliteit

Veel webdesigns bevatten onderdelen die u als website-eigenaar niet zelf kunt aanpassen. Soms beschikken websites zelfs helemaal niet over een content management systeem, en moet voor elke aanpassing een externe partij worden ingeschakeld… met de bijbehorende kosten en inflexibiliteit. De filosofie van WebGenerator is juist dat u volledige controle hebt over de inhoud en structuur van uw website. Als we uw website omzetten naar WordPress, zorgen we daar dan ook voor. Zo wordt u écht baas op eigen website!

Overstap naar WordPress Werkgeversservicepunt regio Amersfoort

Werkgeversservicepunt regio Amersfoort koos voor een omzetting van het bestaande webdesign naar WordPress. In korte tijd werd het design omgezet en plaatste WebGenerator ook alle content. Daarna werd het beheer met een training op locatie overgedragen aan de communicatie-medewerkers van het Werkgeversservicepunt.

Wordt alle inhoud ook omgezet?

De inhoud van uw website wordt niet automatisch overgezet. U krijgt van ons wel een gedegen training in het gebruik van WordPress zodat u het overzetten van uw inhoud zo efficiënt en snel mogelijk kunt uitvoeren. Vaak is dit ook een uitgelezen kans om eens goed naar de structuur en opbouw van uw content te kijken — iets waarin we u graag adviseren. Wij kunnen u uiteraard ook helpen bij het overzetten van de content om het proces te versnellen. In dat geval wordt uw website helemaal  kant en klaar opgeleverd en kunt u daarna het verdere beheer ter hand nemen.

Meer weten?

Stel uw vraag en u krijgt snel een reactie. 

Direct bellen kan ook: 036 30 200 15.

U stuurt liever een gewoon mailtje? Geen probleem:

sales@webgenerator.nl

Offerte Form (#8)

‹ Terug naar webdesign overzicht

Linkedin WhatsApp Pinterest
magnifiercrosschevron-down