Vrijblijvende kostenindicatie? Bel gewoon even: (+31) 085 060 3603

Een WordPress-theme voor uw website

Er zijn duizenden templates beschikbaar voor WordPress. We kunnen dus ook een WordPress-website voor u bouwen op basis van zo’n theme. Maar we doen dat misschien wel een beetje anders dan andere webbouwers.

De valkuil van een theme…

Het is misschien best verleidelijk om een mooie theme uit te kiezen en die ‘even snel’ op een WordPress-server te zetten. In de praktijk blijken er dan toch vaak addertjes onder het gras te zitten. Sommige onderdelen zijn niet zo aanpasbaar als u misschien wel dacht, functies zijn ingewikkelder dan zich vooraf aan liet zien, bepaalde plugins werken niet goed samen met het design, de ondersteuning van de leverancier laat te wensen over… en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Vaak ziet u ook dat themes die er ‘in de etalage’ schitterend uitzien, een stuk minder fraai ogen als ze echt in gebruik worden genomen.

Hoe WebGenerator het doet

Omdat er zoveel WordPress-templates zijn (ook wel themes genoemd), loopt de kwaliteit en functionaliteit ook sterk uiteen. Daarom implementeren wij nooit zomaar een theme, maar bouwen we dat om naar onze eigen geteste en bewezen webdesign-grid. Zo kunnen we u garanderen dat uw website altijd goed zal blijven werken, ook bij toekomstige WordPress-updates. Verder weten we precies hoe de achterliggende techniek in elkaar steekt, zodat we u snel kunnen helpen bij vragen.

Alles wat u nodig hebt, niet meer en niet minder

Themes zijn vaak uitgerust met allerlei extraatjes en tientallen pagina-templates. Op zich een logische gedachte, omdat een theme-ontwerper met één theme in zoveel mogelijk uiteenlopende wensen wil voorzien. Maar dat kan ook leiden tot onnodige complexiteit en veel functies waar u nooit gebruik van zult maken. En u zult altijd zien dat dat ene handigheidje dat u nodig hebt, er net niet tussen zit. Als WebGenerator een WordPress-website op basis van een theme voor u implementeert, stemmen we met u af wat u nodig hebt en wat niet. Zo blijft het beheren van uw website overzichtelijk en efficiënt. En als u wat extra’s nodig hebt kunnen we dat altijd snel voor u bijbouwen.

We helpen u graag bij het kiezen van een theme

Besluit u om met een theme te gaan werken, dan kunnen de keuzemogelijkheden wel eens overdonderend zijn. We helpen u graag bij het selecteren van een goede theme die aansluit bij de doelstellingen van uw website. Als ervaren webbouwer weten we waar we op moeten letten.

Boost in dagkaart-aanvragen en online inschrijvingen voor Avalon

Avalon Fitcentre heeft sportscholen in Nijmegen en Duiven. De fitness branche is stevig concurrerend en Avalon was daarom op zoek naar een verbetering van haar website in design, conversie en vindbaarheid. WebGenerator legde een voorselectie van geschikte WordPress-themes voor en implementeerde de website op basis van de door Avalon gemaakte keuze. Het al bestaande aanvraagformulier voor gratis dagkaarten – een belangrijke klantentrekker – werd verbeterd en er werd een nieuw inschrijfformulier op de website geplaatst. Dat resulteerde in bijna een verdubbeling van het aantal dagkaartaanvragen. Ook komen er nu dagelijks rechtstreeks inschrijvingen via de site binnen, zonder dat dat ten koste gaat van inschrijvingen ‘aan de balie’. WebGenerator verzorgde ook de complete initiële plaatsing van alle content. Door daarbij de contentstructuur logischer te maken en pagina’s beter te optimaliseren steeg Avalon op belangrijke trefwoorden naar top 3 posities in Google.

‹ Terug naar webdesign overzicht

Linkedin WhatsApp Pinterest
magnifiercrosschevron-down