Vrijblijvende kostenindicatie? Bel gewoon even: (+31) 085 060 3603

Design van uw reclamebureau? Geen probleem.

WebGenerator heeft tientallen partners waaronder veel reclamebureaus. We maken dus niet alleen websites op basis van eigen webdesign, maar uit op basis van webdesign uit andere “creatieve kokers”. Dus ook van uw reclamebureau of ontwerper.

We werken graag met reclamebureaus en vormgevers

De spreekwoordelijke tegenstelling tussen ’techneuten’ en ‘creatieven’ gaat wat ons betreft niet op. We houden wel van een uitdaginkje. Dus als een vormgever aan ons vraagt: “Kan dat ook?”, dan laten we graag zien dan het inderdaad kan. Misschien heeft het te maken met het feit dat meerdere medewerkers binnen WebGenerator een verleden hebben in reclame, marketing en communicatie. Hoe dan ook: we begrijpen heel goed de creatieve processen van reclamebureaus en kunnen uitstekend met ze door een deur.

Geen beperking aan creativiteit

Als uw reclamebureau een schitterend creatief webdesign heeft ontworpen, dan is het een afknapper als het internetbedrijf begint te sputteren dat het technisch lastig of zelfs helemaal niet valt te realiseren. WebGenerator sputtert daarom nooit, maar bedenkt oplossingen. En houdt daarbij ook nog eens in het oog dat u die mooie website makkelijk en efficiënt kunt beheren.

We adviseren graag

Misschien is uw reclamebureau of vormgever wat meer gespecialiseerd in andere communicatievormen dan internet. In dat geval adviseren we u en uw bureau graag over de mogelijkheden. Leg webdesignconcepten dus gerust aan ons voor of aarzel niet om onze contactgegevens aan uw bureau door te geven.

Als reclamebureau of ontwerper op zoek naar een technische partner?

Als u een reclamebureau runt of ontwerper bent, heeft u vast al eens de vraag van uw klanten gekregen of u ook een website kunt verzorgen. Logisch, want u kent als geen andere de huisstijl en marketingbehoeften van uw opdrachtgevers. Maar als u het technische deel niet kunt invullen kan het een lastig verhaal worden. Met het risico dat uw klant naar een bureau gaat dat dat wel kan, maar misschien ook wel andere werkzaamheden van u afsnoept. Als u op zoekt bent naar een betrouwbare technische partner, neem dan eens contact met ons op. We werken op een integere manier samen en kunnen uw creatieve ideeën een perfecte technische uitvoering geven.

Responsive website voor Help Wanted

Helpwanted.nl – een initiatief van Meldpunt Kinderporno – is een website over online seksueel misbruik van kinderen en jongeren. Via de site kan online seksueel misbruik worden gemeld, zowel door kinderen en jongeren zelf, als door ouders, docenten en andere opvoeders. Ook vinden beide doelgroepen er informatie over wat online seksueel misbruik is, hoe het kan worden voorkomen en wat kinderen en jongeren kunnen doen wanneer het hen is overkomen. WebGenerator verzorgde de technische implementatie van het aangeleverde webdesign en adviseerde in de designfase. De website werd responsive gebouwd zodat deze ook optimaal op mobiele telefoons te bekijken valt.

‹ Terug naar webdesign overzicht

Linkedin WhatsApp Pinterest
magnifiercrosschevron-down