Vrijblijvende kostenindicatie? Bel gewoon even: (+31) 085 060 3603

Onze anti-spam policy

Het in bulk verzenden van ongevraagde e-mail is wettelijk verboden. Dat geldt zowel voor emailings gericht aan particulieren als aan zakelijke e-mail adressen. Daarom is het gebruik van WebGenerator ProMail gebonden aan strikte gebruiksregels en worden controlemaatregelen uitgeoefend ter voorkoming van misbruik.

Gebruiksregels WebGenerator ProMail

Alle gebruikers van WebGenerator ProMail dienen zich akkoord te verklaren met deze gebruiksregels en deze na te leven. U kunt de gebruiksregels lezen door op onderstaande link (PDF) te klikken.

Waarom zo ‘streng’?

Onze gebruiksregels dienen maar één doel: ervoor zorgen dat uw e-mailings de ontvanger bereiken. Met deze gebruiksregels voorkomen wij namelijk ‘blacklisting’ van de mailservers die uw e-mailings versturen en dat het gedrag van één gebruiker schade toebrengt aan andere gebruikers. Los van wet- en regelgeving is het bovendien gewoon een kwestie van gezond verstand om alleen e-mailings te verzenden op basis van permissie. Het verzenden van ongewenste e-mail werkt averrechts en wordt ervaren als spam.

Advies en ondersteuning bij de opbouw van een gezond adressenbestand

Wij adviseren en ondersteunen u graag bij het opbouwen van gezonde, permissie-gebaseerde e-mail bestanden, bijvoorbeeld met onze Mailinglist Screening Service.

Linkedin WhatsApp Pinterest
magnifiercrosschevron-down