Ons Jumpstart design. Snel. Mooi. Betaalbaar.

Met ons Jumpstart design heeft u snel en tegen lage kosten een professionele website… die echter allerminst goedkoop oogt. Het geheim zit ‘m in het slimme voorwerk dat we hebben gedaan.

Webdesign template versus webdesign op maat

Natuurlijk heeft een webdesign dat helemaal op maat voor u is ontworpen een bepaalde meerwaarde. Maar daar gaat meer tijd in zitten en dus zijn ook de kosten hoger. Ons Jumpstart webdesign maakt het mogelijk om tegen lage kosten snel een professionele website online te hebben. Ideaal voor kleine of startende ondernemers, maar het design ziet er dusdanig goed uit dat ook grotere organisaties er prima mee uit de voeten kunnen. Bekijk de voorbeelden onderaan deze pagina

Wat is een Jumpstart webdesign?

We hebben goed nagedacht over ons Jumpstart webdesign. Alles wat u van een logisch webdesign mag verwachten zit erin. Het is in feite een flexibel basisdesign waar we heel veel kanten mee op kunnen. Daarom hoeft u ook absoluut niet bang te zijn voor een dertien-in-een-dozijn effect. De ingrediënten waarmee we dit basisdesign afstemmen op uw wensen zijn:

  • Uiteraard uw logo.
  • Het kleurschema van de website.
  • Topbanners boven de website-pagina’s.
  • Lettertypes.
  • Positionering en vormgeving van de navigatie.

Flexibiliteit en creativiteit in beheer

Een mooi design is één ding, maar ook de manier waarop u uw content kunt beheren speelt een belangrijke rol in de look & feel van uw website. Met verschillende pagina-templates en onze slimme layout builder kunt u uw website uiterst professioneel invullen en opmaken.

Zonder meerkosten geschikt voor mobiel

Normaal gesproken gelden er meerkosten als u uw website ook mobiel wilt maken, maar bij het Jumpstart-design is dit gratis inbegrepen. Het door ons voorbereide webdesign-grid dat als basis dient voor Jumpstart-websites is responsive: dat wil zeggen dat uw website zich automatisch aanpast aan kleine mobiele schermen.

Enkele voorbeelden van websites gebaseerd op het Jumpstart-design

intriMotiv coaching & training

intriMotiv coaching & training werkte al met meerdere websites op basis van WordPress, maar dat leidde niet tot het gewenste resultaat. Op advies van WebGenerator werd gekozen voor één sterke website met een heldere boodschap en uitstraling. Een tekstschrijver uit ons netwerk schreef nieuwe teksten die door ons werden geplaatst. Daarnaast hielpen we een handje bij het visueel stroomlijnen van de diverse social media kanalen die intriMotiv beheert en gaven we advies over een eenduidige contentstrategie.

Maxime van der Vlist

Maxime van der Vlist is een jonge en talentvolle amazone die al vele prijzen heeft gewonnen en een belofte voor de toekomst mag worden genoemd. Sponsoring is een belangrijke factor in de paardensport en goede en actuele communicatie aan die sponsors speelt dan ook een grote rol. WebGenerator zette voor Maxime een WordPress-website op die zij makkelijk en efficiënt zelf kan beheren zonder HTML-kennis. In dit geval werd gekozen voor een verticale navigatie om meer ruimte te bieden aan de verschillende onderwerpen van de website.

Vuister Tuinonderhoud & Advies

Via onze partner TOET Communicatie mochten we ook de site van hoveniersbedrijf Vuister Tuinonderhoud & Advies bouwen. Voor deze contentrijke website (TOET schreef en plaatste alle teksten) plaatsten we de navigatie over de volle breedte en kunnen in de menustructuur sub- en subsubmenu’s worden aangelegd.

Voorbeeld website o.b.v. Jumpstart webdesign: Vuister Tuinonderhoud & Advies

Women in Pharma

Women in Pharma is een netwerkvereniging voor vrouwen in leidinggevende functies binnen de farmaceutische industrie of medische hulpmiddelen met zo’n 650 leden. Voor de communicatie met de leden implementeerde WebGenerator de WordPress-website www.womeninpharma.nl. Als stukje maatwerk werd een functie toegevoegd waarmee de vereniging zelf aanmeldingsformulieren voor netwerkbijeenkomsten op de website kon plaatsen, inclusief iDeal-betaalfunctie.

MTI-Engineering

De website van MTI-Engineering is gebaseerd op ons Jumpstart webdesign. Het distribiteurschap van het Japanse merk Ishigaki is een belangrijk onderdeel en wordt daarom op elke pagina onder de aandacht gebracht in de flexibele footer. Kleurstellingen werden afgeleid van het logo, waarvan ook kenmerken terugkeren in de opmaak van de navigatie. In dit geval verzorgde WebGenerator ook het plaatsen van de content.

Voorbeeld website o.b.v. Jumpstart webdesign: MTI Engineering

MakkieMax

MakkieMax is de bedrijfsnaam waaronder Margret Groenewegen met haar ruime ervaring op het gebied van HR management, HR-consultancy en loopbaancoaching expertise en support biedt aan organisaties, teams en individuen. Op basis van haar huisstijl en ons Jumpstart-webdesign bouwden we voor Margret een frisse WordPress-website.

Ook op zoek naar een mooie betaalbare website? Vraag vandaag nog vrijblijvend uw offerte aan of bel ons voor een snelle kostenindicatie: 036 30 200 15

‹ Terug naar webdesign overzicht