Hulp nodig met uw content?

Content is het belangrijkste onderdeel van uw website. En tegelijkertijd misschien ook wel het moeilijkste. WebGenerator kan u op verschillende manieren helpen met het gestructureerd opzetten en beheren van uw content.

WebGenerator maakt al heel lang websites. Dat doen we altijd zodanig dat onze klanten helemaal zelfstandig hun website-teksten kunnen beheren en plaatsen via een CMS, een content management systeem. We geven een goede training in dat systeem en in principe kan onze klant dan aan de slag. Da’s mooi zou u zeggen, maar in de praktijk is dat niet voor iedereen even makkelijk.

Hulp bij het vullen van uw website

Zelfs als u alle teksten van uw website al hebt voorbereid, kan het ‘from scratch’ vullen van uw website een behoorlijk karwei zijn. Als u daar tegenop ziet, dan kan WebGenerator u helpen. Lever uw teksten en beeldmateriaal bij ons aan en wij plaatsen die voor u. Zo leveren we uw nieuwe website kant-en-klaar en compleet gevuld op. De kosten hiervoor offreren we op basis van de hoeveelheid en aard van de content.

Contentadvies

Wilt u uw content wel zelf plaatsen, maar wilt u graag advies over hoe u dat het beste kunt doen? Boek dan een contentsessie met onze eigen contentspecialist en profiteer van zijn uitgebreide kennis en ervaring in copy writing, online marketing en SEO. Zo’n sessie is inspirerend en geeft u nieuwe inzichten in hoe u uw website pragmatisch en efficiënt kunt opzetten.

Schrijven of redigeren van webteksten

We leveren zelf geen diensten op het gebied van schrijven of redigeren van webteksten, maar hebben verschillende goede tekstschrijvers in ons netwerk. De meeste daarvan kunnen ook uit de voeten met WordPress, dus u kunt ook een totaalpakket van schrijven én plaatsen bij ze afnemen. We brengen u graag met ze in contact.

Toen ik alle content verzameld had was dit zo'n grote hoeveelheid dat het voor mij onmogelijk leek dit te structureren tot een website die toch nog overzichtelijk én commercieel bruikbaar zou zijn. Ik liep daar compleet vast. WebGenerator heeft dit toen opgepikt en de site compleet geherstructureerd. Ook gaven ze een tekstuele aanzet voor de verdere invulling. We konden daardoor weer verder én het werd er allemaal een stuk overzichtelijker van!
Robert Govers
Foto's & Friends