Vrijblijvende kostenindicatie? Bel gewoon even: (+31) 085 060 3603

Een compleet nieuw webdesign

Webdesign moet mooi zijn, maar ook werken. Daarom kijkt WebGenerator goed naar de rol van inhoud en functies binnen uw website en stemmen we daar het webdesign op af. Door die aanpak kunt u erop rekenen dat het webdesign van uw website maximaal bijdraagt aan een goede ervaring voor de bezoeker en een efficiënt klikpad naar belangrijke content, functies en conversiepunten.

Een webdesign waarmee u vooruit kunt

WebGenerator voorziet al haar websites van het content management systeem WordPress. Dat betekent dus dat u uw website zelf kunt onderhouden: u bepaalt zelf de menustructuur en inhoud. Het webdesign moet er dus voor zorgen dat u daarin niet tegen grenzen aanloopt. WebGenerator let daarop zodat u nog jaren plezier hebt van uw webdesign.

Een mooi webdesign dat mooi blijft

Ook de inhoud die u zelf toevoegt aan uw website speelt een belangrijke rol in de uitstraling van uw website. Een webdesign kan nog zo mooi zijn, slordig of inconsistent opgemaakte webteksten kunnen dat effect teniet doen. Daarom bouwt WebGenerator in elk webdesign opmaakstijlen in die u zelf centraal kunt beheren en makkelijk kunt toepassen. Zo houdt u de website moeiteloos mooi en consistent.

Webdesign dat er in alle browsers goed uitziet

Mensen gebruiken verschillende browsers om op internet te surfen. De vier meest gebruikte browsers zijn tegenwoordig Chrome, Internet Explorer, Firefox en (bij Mac-gebruikers) Safari. WebGenerator test haar webdesigns voor deze browsers, zodat u zeker weet dat uw webdesign er op elke computer goed uitziet.

Webdesign voor Fort aan de Klop

Fort aan de Klop in Utrecht is een schitterende locatie voor o.a. vergaderingen, zakelijke bijeenkomsten en partijen. In de zomer is het met haar gezellige terras en groene ligging bovendien een ongekende trekpleister voor bewoners van Utrecht en toeristen. Er valt veel te vertellen over het Fort en WebGenerator ontwierp daarom een webdesign waarbinnen alle content een goede plek kon worden gegeven. Ook de vele foto’s van het Fort komen perfect tot hun recht in de grote wisselende topbanners boven elke pagina.

‹ Terug naar webdesign overzicht

Linkedin WhatsApp Pinterest
magnifiercrosschevron-down