Uw webshop laten maken zonder zorgen

Uw webshop (laten) maken is maar één onderdeel van uw business… u heeft “offline” ook nog genoeg te regelen. Het bouwen van uw webshop is nadrukkelijk een co-productie tussen u en WebGenerator, maar we ontzorgen u waar we maar kunnen.

Een gerichte en planmatige aanpak

Onze projectaanpak is erop gericht webshops snel online te krijgen. We helpen bij het maken van de vele benodigde keuzes, leren u de ins & outs van het beheer van de webshop en adviseren op het gebied van webshoplogica- en inrichting. Mijlpalen in het project zijn de zogeheten ‘shopmeetings’: twee of drie dagdelen waarin we grote stappen zetten. Daarnaast vinden er ingeplande telefonische meetings plaats. Natuurlijk is er ook tussendoor regelmatig contact, maar de vooraf ingeplande overlegmomenten vormen een belangrijke basis.

U wordt pro-actief betrokken en begeleid bij de realisatie van de webshop

In de shopmeetings en telefonische meetings worden zaken concreet en gericht besproken en afgehandeld. Geen eindeloos heen-en-weer-gemail, maar spijkers met koppen. Ook trainen we u tijdens de persoonlijke meetings in het webbshopbeheer, pragmatisch afgestemd op uw praktijk.

Ingeplande meetings en overlegmomenten houden het overzichtelijk

Na elke meeting wordt direct de datum voor de volgende vastgelegd. Voor elke meeting voeren WebGenerator, maar ook u een aantal helder omschreven werkzaamheden uit. Een goede stok achter de deur die zorgt voor een vlotte voortgang van het project.

U wordt geholpen door professonials

In het project wordt u geholpen door een projectmanager en een ontwikkelaar, samen goed voor jaren ervaring in webdevelopment, e-commerce, marketing en design. U wordt dus goed geadviseerd en kunt rekenen op een pragmatische en effectieve aanpak.

Samen naar een succesvolle oplevering van uw webshop

(Beginnende) webshopondernemers hebben vaak een helder beeld van de webshop die ze voor ogen hebben. De kunst is om niet te verzanden in de vele details en bouwtechnische factoren die de bouw van een webshop nu eenmaal met zich meebrengt. WebGenerator kent al deze facetten van webshopprojecten al en kan u er soepel doorheen leiden. We geven een goede uitleg van en advies over de verschillende keuzes die u kan maken, zonder u te overspoelen met technisch jargon. We zorgen dat er niets over het hoofd wordt gezien en werken samen met u naar een succesvolle oplevering van uw webshop.

Klik hier voor ons volledige webshop-stappenplan