CMS website op basis van WordPress

We vinden het belangrijk dat u zonder technische kennis zelfstandig en professioneel uw eigen website kunt beheren. Daarom bouwen wij elke CMS website op basis van het bekende content management systeem WordPress.

WordPress CMS Website

Het populairste CMS ter wereld

De kans is groot dat u al van WordPress hebt gehoord. WordPress is de drijvende kracht achter 20% van alle websites op internet en daarmee het meest gebruikte content management systeem ter wereld. Ooit opgezet als systeem voor blogwebsites is het uitgegroeid tot een volwaardig content management systeem, geschikt voor zowel kleine als grote organisaties. Organisaties als Ford, Wall Street Journal, Sony, Samsung en New York Times gebruiken WordPress voor hun CMS website, wat veel zegt over de veelzijdigheid en betrouwbaarheid.

Veelzijdig en flexibel content management systeem

WordPress is een zogeheten open source content management systeem, wat wil zeggen dat een grote gemeenschap van technische ontwikkelaars er hun bijdrage aan leveren. Het gebruik is gratis (het kent geen licentiekosten). Ook zijn er vele uitbreidingen beschikbaar – zogeheten plugins – om extra functies aan het basissysteem toe te voegen. Dit alles zorgt voor een moderne, veelzijdige CMS website met een hoge mate van flexibiliteit.

WordPress à la WebGenerator

Onze WordPress-websites hebben in de basis veel functies en extra’s die het beheer van uw CMS website makkelijker en leuker maken. Ook krijgt u zonder meerkosten een aantal plug-ins (‘modules’), zoals een formulieren wizard en een tool voor zoekmachine-vriendelijk beheer van uw website.

WordPress zonder technisch gedoe

De meeste mensen willen wel de inhoud van hun website beheren, maar zich niet bezig houden met de technische aspecten. Dat hoeft ook niet, dat doen wij voor u. Wij zorgen voor uw hosting, backups en updates. Zodat u zich zorgeloos op de content van de website kunt richten, zonder technisch gedoe.

WordPress-training

U komt het niet vaak tegen, maar wel bij WebGenerator: elke nieuwe klant krijgt een training in het beheer van zijn of haar CMS website. Daarin leert u alles over de functies en handigheidjes. Onze trainer is een zeer ervaren content manager: u krijgt naast functionele uitleg ook veel marketing tips.

WordPress: ook voor ‘complexe’ websites

Ook als u extra functies wilt voor uw website, is met WordPress bijna alles mogelijk. Er zijn talloze ‘plug-ins’: we kunnen u hierover adviseren en deze voor u implementeren. We hebben daarnaast ook veel ervaring met maatwerk en koppelingen met andere systemen.

Helder over kosten

WordPress is een open content management systeem dat iedere webbouwer kan gebruiken als basis. Dat leidt tot prijzen die sterk uiteenlopen. WebGenerator werkt met richtprijzen die u een goed idee geven welke kosten u kunt verwachten. Uiteraard krijgt u vooraf altijd een fixed-price offerte.

Klik hier voor een vrijblijvende prijsaanvraag voor uw CMS website

WordPress als content management systeem

Content management systeem — letterlijk: inhoudsbeheersysteem, of kortweg: CMS — is een breed begrip. Strikt genomen hoeft het niet alleen een systeem voor het beheer van websites te zijn, maar in de praktijk is dat wel wat we er met z’n allen onder verstaan. WordPress is zo’n content management systeem. WordPress werd ooit geïntroduceerd als een content management systeem specifiek gericht op blog-websites. Gaandeweg is het echter uitgegroeid tot een ‘full blown’ content management systeem, dat zelfs geschikt is voor zeer grote en complexe websites.

WebGenerator heeft niet voor niets gekozen voor WordPress als content management systeem. Het is een solide en flexibele oplossing. Door het grote marktaandeel dat WordPress heeft en de grote ontwikkelaarsgemeenschap achter het product, wordt het content management systeem voortdurend up-to-date gehouden met de laatste ontwikkelingen op het gebied van content management. Ook zijn er ontelbare plugins (functionele uitbreidingen) beschikbaar, die het mogelijk maken sites snel te voorzien van extra functies. Daar waar voor specifieke functies geen kant-en-klare plugins beschikbaar zijn, kunnen wij vanuit onze eigen programmeerkennis aanvullende oplossingen op maat ontwikkelen.