Hosting & updates

Als wij uw website voor u bouwen, regelen we ook de hosting voor u. U hoeft dus niet ergens een apart hostingcontract af te sluiten. In de hostingkosten is bovendien onze gratis update-service inbegrepen.

Hosting

Uw website wordt betrouwbaar gehost bij onze eigen hosting partner, met een ruime capaciteit van 1 Gb opslag en 2,5 Gb dataverkeer per maand. Voor verreweg de meeste websites is dat ruim voldoende, maar uitbreiding is altijd tegen lage kosten mogelijk. Onze servers worden 24/7 bewaakt en dagelijks gebackupt.

Update-service

WordPress is voortdurend in ontwikkeling en dat geldt ook voor aanvullende plugins. Elke maand controleren wij of er nieuwe updates zijn en deze worden gratis door ons voor u geïnstalleerd. Daarbij controleren we natuurlijk eerst of de update geen ongewenste gevolgen heeft voor de werking van uw website.

Inclusief gratis e-mail support

Via een speciaal e-mailadres helpen we u snel en adequaat bij vragen. Uw mail komt bij alle medewerkers van WebGenerator binnen en wordt opgepakt door degene die u het best en snelst kan helpen. We streven ernaar uiterlijk de volgende werkdag te reageren, maar in de praktijk wordt u vaak direct geholpen. We bieden ook extra supportmogelijkheden als u graag wat meer ondersteuning wilt.