Uw nieuwsbrief (laten) delen via social media

Met ProMail plaatst u eenvoudig social media links in uw nieuwsbrief. Daardoor kunnen uw nieuwsbrieflezers deze direct delen via Twitter en liken op Facebook. Alle ‘sociale’ resultaten worden bovendien gerapporteerd in de nieuwsbriefstatistieken.

E-mail marketing en social media: een prima mix

Het zou een gemiste kans zijn als uw e-mail nieuwsbrief niet ‘deelbaar’ zou zijn. Daarom verwerken wij in vrijwel alle gevallen een ‘forward-to-a-friend’ functie in nieuwsbriefsjablonen, maar ook buttons waarmee de nieuwsbrief via Twitter en Facebook kan worden gedeeld. Die buttons kunt u echter ook eenvoudig zelf in de inhoud van uw nieuwsbrief opnemen.

promail-forward-to-a-friend-130x99

Forward-to-a-friend

Doorsturen van e-mail is de meest voor de hand liggende manier om informatie vanuit de inbox te delen. ProMail voorziet dan ook in een forward-to-a-friend functie.

Nieuwsbrief liken via Facebook

Uw nieuwsbrief of een webpagina laten liken op Facebook

Lezers van uw nieuwsbrief met een Facebook-account, kunnen (de webversie van) uw nieuwsbrief direct liken op Facebook. U kunt echter ook een Like-button invoegen waarmee een ander webpagina kan worden geliked.

Nieuwsbrief delen via Twitter

Uw nieuwsbrief laten delen via Twitter

Net zo makkelijk als een Facebook-button kunt u een Tweet-button invoegen in uw nieuwsbrief. Daarmee kunnen lezers uw nieuwsbrief met één klik delen via Twitter. U kunt hierbij ook een link naar uw eigen Twitter-account meegeven.

Inzicht in shares, likes en forwards

Zodra iemand uw nieuwsbrief een like geeft, deelt of doorstuurt, ziet u dat terug in de e-mail marketing rapportages van ProMail. U ziet niet alleen hoe vaak uw nieuwsbrief wordt gedeeld, maar ook welke ontvangers dat doen. Zo ontdekt u snel wie uw grootste fans zijn.

Nieuwsbrief laten delen via Facebook en Twitter

Uw nieuwsbrief zelf sharen

Natuurlijk kunt u ook zelf uw nieuwsbrief delen via Facebook en Twitter. Zodra u uw mailing hebt verzonden, vind u bij de rapportage van die nieuwsbrief een handige button waarmee u uw nieuwsbrief in een oogwenk via Facebook en Twitter kunt verspreiden.

Nieuwsbrief delen via Facebook en Twitter