SEOshop vernieuwt webshop-integratie PostNL

SEOshop heeft in haar webshop platform de geïntegreerde functie voor verzending met PostNL drastisch vernieuwd. Verzendingen van orders via PostNL kunnen daardoor nu volledig via de backend van SEOshop worden geregeld. Ook zijn de verzendmogelijkheden verder uitgebreid, webshopeigenaren kunnen nu kiezen uit alle verzendmogelijkheden van PostNL en hun klanten een leverdatum- en tijd laten kiezen. Ook Europese en wereldwijde bezorging van orders behoort nu tot de mogelijkheden.

SEOshop & PostNL

Koppeling met MijnPakket van PostNL

Door de update kunnen webshop-eigenaren hun klanten de optie aanbieden voor bezorging via MijnPakket, de service van PostNL waarmee consumenten de bezorging van hun bestellingen op de voet kunnen volgen via een speciale website of een gratis app. Naast track & trace kunnen klanten ook aangeven waar ze een tweede bezorgpoging willen, pakketjes aangetekend laten versturen en expliciet aangeven dat een pakket alleen thuis mag worden bezorgd (en dus niet bij de buren). Door de rechtstreekse koppeling tussen SEOshop en MijnPakket hoeven klanten met een MijnPakket-account bij hun bestelling geen adresgegevens meer in te voeren.

SEOshop koppeling MijnPakket
SEOshop PostNL bezorgopties

Efficiënte verwerking van orders

De verbeteringen in de PostNL/SEOshop-koppeling betekenen een efficiency slag voor webshop-uitbaters: afhandeling van de verzending van orders is een van de meest arbeidsintensieve onderdelen van het runnen van een webshop. Met de PostNL-functie kunnen zijn nu o.a. automatisch PostNL barcodes aanmaken, verzendlabels maken en het pakket volgen via een track-and-trace code.  In de beheeromgeving van de SEOshop webshop kunnen zij zelf instellen welke verzendmethoden en opties moeten worden getoond in de webshop.

Geïnteresseerd in SEOshop als oplossing voor je webshop?

WebGenerator: Certified Partner SEOshopWebGenerator is gecertificeerd SEOshop implementatie-partner en kan je volledig ondersteunen in de succesvolle opzet van een webshop op basis van SEOshop. Wil je daar meer over weten? Neem dan contact met ons via ons contactformulier of bel direct: 036 30 200 15. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

Automatisch onze blogartikelen in je inbox?

En direct onze handige 10 zoekmachine-tips downloaden?

WebGenerator blogt over online marketing, webdesign, e-commerce en nog veel meer. Onze artikelen per e-mail ontvangen zodra we ze plaatsen? Meld je dan hieronder aan en download meteen onze “10 SEO Tips Cheat Sheet“.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.