Vrijblijvende kostenindicatie? Bel gewoon even: (+31) 085 060 3603

Flinke update in onze ProMail e-mail marketing tool

Nieuwsbrief software WebGenerator ProMailVannacht - de nacht van zaterdag 9 juli op zondag 10 juli - zal een flinke update worden doorgevoerd op onze online nieuwsbrief software WebGenerator ProMail. De verbeteringen concentreren zich op de editor, het deel van de applicatie waarmee ProMail-gebruikers (inmiddels enkele honderden) hun nieuwsbrief opmaken en voorzien van inhoud.

Ga je maandag in ProMail een nieuwsbrief maken, dan zul je dus een verandering zien. Maar wees gerust: de editor werkt nog net zo eenvoudig en intuïtief als voorheen... we garanderen je dat je er binnen een minuutje aan gewend bent.

Hieronder zetten we de belangrijkste wijzigingen voor je op een rijtje:

  • Het editor-gedeelte wordt voortaan links en verticaal weergegeven. Aan de rechterkant zie je de nieuwsbrief zelf (en daarin nog steeds real-time de wijzigingen die je in de editor doorvoert). Hierdoor heb je een beter totaalbeeld van je nieuwsbrief terwijl je er aan werkt.
  • Uploaden van afbeeldingen gebeurt nu direct (dus niet meer nadat je de aanpassingen in een nieuwsbriefartikel hebt bewaard) zodat je afbeeldingen ook meteen bij de inhoud ziet verschijnen. Ook dit draagt weer bij aan een hoger "what-you-see-is-what-you-get" gehalte.
  • Je kunt afbeeldingen voortaan zelf van je eigen alt-teksten voorzien. Een alt-tekst is de tekst die wordt getoond als iemand met de cursor over een plaatje gaat, maar het is ook de tekst die wordt getoond als de afbeelding zelf nog niet wordt getoond.Omdat de meeste e-mail programma's plaatjes pas laten zien als de ontvanger dat toestaat, is het dus niet onbelangrijk dat je zelf kunt bepalen wat de tekst is die zij daarvóór te zien krijgen.
  • Het menu voor het invoegen van verschillende items in een nieuwsbriefartikel (pre-geconfigureerde links, personalisaties, social sharing, enz.) is opgestrakt en vereenvoudigd.
  • Het is nu ook mogelijk om lettergrootte in de editor aan te passen. Voorheen was dit niet zo, vanuit de gedachte dat al te veel opmaakmogelijkheden een nieuwsbrief onbedoeld rommelig kunnen maken. Maar de vraag naar deze mogelijkheid werd steeds groter en dus is nu ook deze functie toegevoegd.
  • Bij het plakken van teksten uit externe bronnen verschijnt voortaan geen pop-up meer. De tekst wordt nog wel steeds zoals voorheen opgeschoond zodat de HTML "clean" blijft en je geen lelijke opmaak krijgt, bijvoorbeeld door ongewenste coderingen uit programma's zoals Word.

Nog geen klant bij WebGenerator maar wel geïnteresseerd in onze nieuwsbrief software?

Klik dan hier voor meer informatie of vraag een vrijblijvende offerte aan. Even bellen kan natuurlijk ook: 036 30 200 15. We vertellen je graag meer!

Automatisch onze blogartikelen in je inbox?

En direct onze handige 10 zoekmachine-tips downloaden? WebGenerator blogt over online marketing, webdesign, e-commerce en nog veel meer. Onze artikelen per e-mail ontvangen zodra we ze plaatsen? Meld je dan hieronder aan en download meteen onze “10 SEO Tips Cheat Sheet“.

Subscription Form (#10)
magnifiercross