Vrijblijvende kostenindicatie? Bel gewoon even: (+31) 085 060 3603

Yippie! Op pagina 1 van Google op de zoekterm "CMS"

Sinds kort vindt u WebGenerator op de eerste pagina van Google terug als u zoekt op de term "CMS". En dat is best een prestatie. In feite zijn we op dit moment zelfs de enige CMS-leverancier van Nederland die dat voor elkaar krijgt. Want buiten WebGenerator staan er op die pagina:

  • 3 Wikipedia-pagina's
  • 1 website van het grote advocatenkantoor CMS Derks Star Busmann
  • 1 grote portalwebsite over open source CMS-systemen
  • 1 Amerikaanse overheidswebsite voor medische zorg (cms.org)
  • 1 site over het Compact Muon Solenoid (inderdaad: CMS) experiment
  • en 2 CMS-vergelijkingswebsites

Hoewel de organisaties achter de genoemde websites geen concurrenten van WebGenerator zijn, concurreren we wel met hun (stevige en gevestigde) websites om een plaatsje op de eerste pagina van Google als het gaat om de zoekterm "CMS". Hoe pittig dat is, blijkt uit het feit dat WebGenerator de enige website op die eerste pagina is die ook daadwerkelijk een CMS aanbiedt: echte concurrenten hebben we nog niet gezien op diezelfde pagina, behalve dan in het betaalde gedeelte waar een klik vele euro's kost.

Omdat we dat graag zo houden vertellen we hier niet hoe wij het voor elkaar gebokst hebben. Laten we het erop houden dat we niet voor niets roepen dat we een zoekmachine-vriendelijk CMS leveren 😉

Automatisch onze blogartikelen in je inbox?

En direct onze handige 10 zoekmachine-tips downloaden? WebGenerator blogt over online marketing, webdesign, e-commerce en nog veel meer. Onze artikelen per e-mail ontvangen zodra we ze plaatsen? Meld je dan hieronder aan en download meteen onze “10 SEO Tips Cheat Sheet“.

Subscription Form (#10)
magnifiercross