Vrijblijvende kostenindicatie? Bel gewoon even: (+31) 085 060 3603

WebGenerator en SEOshop Nederland gaan samenwerkingsovereenkomst aan

WebGenerator is een samenwerking aangegaan met SEOshop Nederland als gecertificeerd implementatiepartner. Hiermee biedt WebGenerator vanaf nu naast Magento ook het populaire en krachtige SEOshop-platform aan als e-commerce oplossing.
 

Laagdrempeliger alternatief voor Magento

De reden voor WebGenerator om naast Magento om te zien naar een tweede e-commerce tool, is het feit dat Magento weliswaar een zeer uitgebreide en professionele oplossing is voor webshops, maar dat het gebruik ervan de nodige oefening vraagt van opdrachtgevers. Bovendien is Magento -- een tamelijke "zware" oplossing -- niet nodig voor iedere webshop.
 
"Soms is Magento gewoon wat over de top", aldus Chris Rommers, managing partner van WebGenerator. "Met SEOshop bieden we een uitstekend alternatief. We kunnen de implementatie tegen lagere kosten aanbieden en aan de beheerkant is SEOshop laagdrempeliger dan Magento."
 

Alles voor een professionele webshop

Rommers wil SEOshop overigens niet kwalificeren als een systeem met minder mogelijkheden. "Absoluut niet. In de basis heeft SEOshop al alles wat je voor een serieuze professionele webshop nodig hebt. Sterker nog, bepaalde zaken die in Magento behoorlijk wat extra werk en kosten vragen, zijn in SEOshop gewoon standaard, zoals een zeer gelikte en goed werkende mobiele versie van de webshop en een kant-en-klare koppeling om product via Facebook te verkopen."
 
WebGenerator voert inmiddels al de eerste gesprekken met opdrachtgevers over webshopimplementaties op basis van SEOshop en verwacht op korte termijn de eerste shops op basis van dit platform op te leveren. Ook werkt WebGenerator aan een aantal shops in eigen beheer op basis van SEOshop.
magnifiercrosschevron-down