Vrijblijvende kostenindicatie? Bel gewoon even: (+31) 085 060 3603

WebGenerator verhuist naar Almere

Na bijna 10 jaar in Abcoude gevestigd te zijn geweest, verhuist WebGenerator op maandag 29 november naar een spliksplinternieuw kantoor in Almere (Almere-Buiten, om precies te zijn). Op die dag zullen we iets minder bereikbaar zijn. De telefoon wordt echter wel bemand en ook ons supportsysteem wordt in de gaten gehouden. De volgende dag hopen we weer helemaal up & running te zijn vanuit ons nieuwe kantoor. We vragen bij voorbaat uw begrip voor het feit dat sommige medewerkers hun e-mail op de dag van de verhuizing niet dezelfde dag zullen beantwoorden.

Onze nieuwe adresgegevens

Met ingang van dinsdag 30 november 2010 is ons adres: Midwaystraat 5, 1339 NM Almere. Ons nieuwe telefoonnummer wordt 036 30 200 15 (vanaf dinsdag 30 november). Uiteraard ontvangen onze relaties nog een formeel verhuisbericht.

Waarom verhuizen?

In ons huidige kantoor zitten alle collega's bij elkaar in één grote ruimte. Gezellig, maar we krijgen het alsmaar drukker en onze account managers bellen heel wat af. Dat begon een beetje ten koste te gaan van de concentratie van onze ontwikkelaars. Het werd dus wenselijk aparte werkruimtes te creëren. Een interne verbouwing was een optie, maar ons huurcontract liep toch af, dus besloten we om ons heen te kijken naar nieuwe kantoorruimte. Ook het feit dat Abcoude (net onder Amsterdam gelegen) voor zowel bezoekende klanten als medewerkers vaak niet zonder fileleed bereikbaar is, speelde een belangrijk rol.

Waarom Almere?

Voor het gros van onze medewerkers is Almere makkelijker bereikbaar dan Abcoude (enkele collega's wonen er zelfs). We liepen er tegen een mooi nieuw bedrijvenpand aan, waarin een van de grotere units helemaal aan onze wensen beantwoordde. En daar mogen we ons nu de trotse eigenaar van noemen. Almere ligt lekker centraal en ons nieuwe kantoor ligt vlak bij de afritten van zowel de A6 als de A27. We zijn daar dus prima bereikbaar, ook al omdat er veel minder files zijn (of ze rijden de andere kant op). Last but not least denken we dat er in het ondernemende Almere vast nog wel plaats én werk is voor een webdesign bureau als WebGenerator.


PS: Ons kantoorpand in Almere hebben we gekocht van projectontwikkelaar Peva Vastgoed, dat zich zowel in het koopproces als in de oplevering manifesteerde als een bijzonder prettige en flexibele partij om zaken mee te doen. Peva heeft meerdere mooie bedrijfshuisvestingsprojecten lopen. Mocht u geïnteresseerd zijn in Almere als vestigingsplaats voor uw bedrijf, dan raden wij u zeker aan een kijkje te nemen op hun website.


Ons nieuwe stekkie: WebGenerator betrekt de groen omkaderde kantoorunit op de eerste verdieping.

Internetbureau Almere


En we staan in Almere ook al op Google Maps.


Grotere kaart weergeven

Automatisch onze blogartikelen in je inbox?

En direct onze handige 10 zoekmachine-tips downloaden? WebGenerator blogt over online marketing, webdesign, e-commerce en nog veel meer. Onze artikelen per e-mail ontvangen zodra we ze plaatsen? Meld je dan hieronder aan en download meteen onze “10 SEO Tips Cheat Sheet“.

Subscription Form (#10)
magnifiercross