Onze eigen webshop: www.sharpmaster.nl

Schaatsen slijpen met de Sharp MasterZoals u misschien weet publiceert zakenblad Bizz elk jaar de MKB Innovatie Top 100. Altijd leuk leesvoer, want de creativiteit van collega-ondernemers is vaak inspirerend.

Dit jaar viel ons oog op de nummer 20 van de lijst, John Oudt van Chatter BV. Hij bedacht en ontwikkelde de Sharp Master, een apparaatje waarmee zowel recreatie- als wedstrijdschaatsers in een handomdraai hun schaatsen kunnen slijpen. Schaatsen slijpen op de traditionele manier vergt de nodige handigheid en tijd, maar met de Sharp Master krijgt iedereen zijn of haar schaatsen binnen enkele minuten voorbeeldig scherp.

Het apparaatje is ongeveer net zo groot als een computermuis en weegt slechts 195 gram. Ideaal om mee naar de schaatsbaan te nemen dus (want een traditionele schaatsslijptafel weegt al gauw 3 kilo en past echt niet in je jaszak). “Maar…” zo dachten wij, (want we zijn natuurlijk webbouwers) “óók een ideaal product voor een webshop! Klein, licht én gericht op een specifieke doelgroep met een specifieke interesse.”

We hebben de stoute Noren aangetrokken, contact opgenomen met de uitvinder en hem een samenwerkingsvoorstel gedaan. Dat heeft uitgemond in een niche-webshop die gisteren is gelanceerd op www.sharpmaster.nl. En nou maar hopen dat we een ouderwets strenge winter gaan krijgen…

Automatisch onze blogartikelen in je inbox?

En direct onze handige 10 zoekmachine-tips downloaden?

WebGenerator blogt over online marketing, webdesign, e-commerce en nog veel meer. Onze artikelen per e-mail ontvangen zodra we ze plaatsen? Meld je dan hieronder aan en download meteen onze “10 SEO Tips Cheat Sheet“.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.