Vrijblijvende kostenindicatie? Bel gewoon even: (+31) 085 060 3603

Scoren in Google met een "lucky shot"

Scoren in Google met een lucky shotOnze website kreeg in de afgelopen weken veel extra bezoek via Google omdat we in onze blog aandacht besteedden aan de anti-spam wet van 1 oktober. Vandaag, 28 september, mocht we zelfs een dagrecord optekenen. Is dat wat je noemt een lucky Google-shot of toch wel iets meer dan dat?

Not just luck...

"Geluk dwing je af," zegt de trainer van het voetbalteam dat een penalty meekrijgt en daarmee de wedstrijd wint. En daar zit wel wat in. Want het is natuurlijk niet 100% toeval dat we in onze blog ingaan op actuele thema's waarvan we vermoeden dat die onze doelgroep (ondernemers die zich actief met online marketing bezig houden) boeien. Bovendien valt prima na te gaan hoe vaak op bepaalde termen wordt gezocht in Google.

Wat wij kunnen, kunt u ook!

Ook in uw vakgebied zijn er vast actuele ontwikkelingen die uw doelgroep bezighouden. Speel daar eens op in op uw website. Of beter nog: doe dat regelmatig. Niet alleen trekt u daarmee nieuwe bezoekers, ook versterkt u de reputatie van uw website bij Google als aanbieder van actuele en relevante informatie. En als u daarbij vindt dat het tijd wordt voor een goed, zoekmachine-vriendelijk CMS, dan houden wij ons natuurlijk warm aanbevolen 😉

Automatisch onze blogartikelen in je inbox?

En direct onze handige 10 zoekmachine-tips downloaden? WebGenerator blogt over online marketing, webdesign, e-commerce en nog veel meer. Onze artikelen per e-mail ontvangen zodra we ze plaatsen? Meld je dan hieronder aan en download meteen onze “10 SEO Tips Cheat Sheet“.

Subscription Form (#10)
magnifiercross