Vrijblijvende kostenindicatie? Bel gewoon even: (+31) 085 060 3603

"Help, ik heb een hondenleven!"

Help ik heb een hondenleven!Non-profits weten online en social media perfect in te zetten om fondsen te werven voor hun goede doel. Onze klant Dierenopvangcentrum Amsterdam is daar een sprekend voorbeeld van. Onder de noemer "Help! Ik heb een hondenleven"organiseren zijeen uitdagende wedstrijd waarbijkandidaten viahun netwerk zoveel mogelijk geld proberen in te zamelen voor de asielhonden. Kleine handicap: de kandidaten verblijven in een echt hondenhok en ondervinden dus aan den lijve hoe het is om asielhond te zijn. En via de webcam kijkt de wereld mee. Big Brother in een hondenhok!

Kandidaten kunnen zich aanmelden via Facebook: www.facebook.com/Helpikhebeenhondenleven. Alle opbrengsten gaan naar de broodnodige renovatie van de speelvelden van de honden van het Dierenopvangcentrum Amsterdam. Zelf kunnen de kandidatenook prijzen winnen: de winnaar krijgt maar liefst een compleet verzorgde luxe cruise in Dubai.

WebGenerator verzorgde de implementatie van de website www.helpikhebeenhondenleven.nl. Gratis, want we dragen graag ons steentje bij. Zelf ook een dierenvriend? Er zijn - ook zonder 2 weken in een hondenhok te gaanzitten - verschillende manieren om het Dierenopvangcentrum Amsterdam te steunen, op hun website leest u er alles over.


Automatisch onze blogartikelen in je inbox?

En direct onze handige 10 zoekmachine-tips downloaden? WebGenerator blogt over online marketing, webdesign, e-commerce en nog veel meer. Onze artikelen per e-mail ontvangen zodra we ze plaatsen? Meld je dan hieronder aan en download meteen onze “10 SEO Tips Cheat Sheet“.

Subscription Form (#10)
magnifiercross