Een e-mail nieuwsbrief… dat zouden meer kroegen moeten doen.

Café De Stad is misschien wel de leukste bruine kroeg van Utrecht. En ze versturen ook een érg leuke nieuwsbrief, elke maand, vaste prik, naar zo’n 350 “stadsgasten”. Dat kost niet meer dan een beetje creativiteit, een uurtje schrijfvlijt en paar tientjes per maand. Een ideale manier om contact te houden met de clièntele en de kassa vaker te laten rinkelen.

Een paar handige tips voor cafébazen die in deze tijden van rookverbod en vinger-op-de-knip met behulp van een e-mail nieuwsbrief tóch meer biertjes (wijntjes, borreltjes, frisjes…) willen verkopen:

E-mail-adres-verzamelaar...

  • Kijk je brouwer lief aan en neem zijn logo op in je nieuwsbrief. Wedden dat hij de kosten van je e-mail nieuwsbrief best wil sponsoren?
  • Kijk je brouwer nog een keer lief aan: vraag bij je volgende viltjes-bestelling of de achterkant bedrukt kan worden met een “aanmeldformulier”. Zo kun jij makkelijker de e-mailadressen verzamelen van je gasten en bouw je al snel een leuke verzendlijst op.
  • Ben je een topgastheer-/gastvrouw, maar niet zo’n computerwizard?
  • Geen nood, wij hebben een super makkelijke kind-kan-de-was-doen oplossing voor je: WebGenerator ProMail.

Hieronder ter inspiratie de e-mail nieuwsbrief van Café De Stad (klik op de afbeelding om ‘m helemaal te bekijken). Proost!


E-mail nieuwsbrief Café de Stad Utrecht

Automatisch onze blogartikelen in je inbox?

En direct onze handige 10 zoekmachine-tips downloaden?

WebGenerator blogt over online marketing, webdesign, e-commerce en nog veel meer. Onze artikelen per e-mail ontvangen zodra we ze plaatsen? Meld je dan hieronder aan en download meteen onze “10 SEO Tips Cheat Sheet“.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.