Vrijblijvende kostenindicatie? Bel gewoon even: (+31) 085 060 3603

E-mail adressen verzamelen aan de kassa

Ooit heb ik een familielid met een kapperszaak annex schoonheidssalon erop gewezen dat ze met een nieuwsbrief extra omzet onder haar klanten kan genereren. Zij is daar enthousiast mee aan de slag gegaan en verstuurt inmiddels regelmatig een nieuwsbrief vol nieuwtjes en aanbiedingen naar honderden klanten. En inderdaad: het resultaat is dat zowel de winkeldeurbel als de kassa vaker rinkelen.

De manier waarop zij e-mail adressen verzamelt, is even simpel als doeltreffend. Bij de kassa liggen formuliertjes waarop klanten hun e-mail adres kunnen invullen. Als ik me niet vergis staan deze formuliertjes in een keurig standaardje, waardoor klanten er niet overheen kunnen kijken. Alle medewerkers zijn opgevoed om altijd - vriendelijk maar niet opdringerig - te vragen of men belangstelling heeft om per e-mail op de hoogte te blijven over aanbiedingen.

Bijzonder slim is dat in elke nieuwsbrief een waardebon van € 25,00 wordt verloot onder de ontvangers, en dat staat ook duidelijk op het inschrijfformulier. Zo haalt mijn aangetrouwde nicht makkelijk mensen over de streep om zich in te schrijven voor de nieuwsbrief en ziet ze haar adressenbestand groeien.

E-mail adressen verzamelen als detaillist is dus niet moeilijk. Met een simpel formuliertje zoals hieronder bouw je al snel een mooi adressenbestand op. Wat let je om vandaag nog te beginnen?
.

.

E-mail adressen verzamelen met simpel formuliertje

Automatisch onze blogartikelen in je inbox?

En direct onze handige 10 zoekmachine-tips downloaden? WebGenerator blogt over online marketing, webdesign, e-commerce en nog veel meer. Onze artikelen per e-mail ontvangen zodra we ze plaatsen? Meld je dan hieronder aan en download meteen onze “10 SEO Tips Cheat Sheet“.

Subscription Form (#10)
magnifiercross