Vrijblijvende kostenindicatie? Bel gewoon even: (+31) 085 060 3603

Een blog maakt je website sterker

Slim hoor, wat Jacques Bakx van LeadBuilders heeft bedacht. Hij neemt video-interviews af bij klanten en relaties over hoe zij leads genereren. Die video's plaatst hij dan op YouTube en op zijn eigen website. Resultaat: leuke, relevante videocontent die perfect aansluit bij zijn eigen core business (leadgeneratie). Sterk staaltje videomarketing!

Jacques belde ons ook. Of we voor de camera wilden vertellen hoe WebGenerator aan leads komt. Nou, dat wilden we wel. De eer viel te beurt aan schrijver dezes en van het interview werden door LeadBuilders maar liefst zeven filmpjes gemaakt.

Je kunt ze allemaal bekijken op het YouTube-kanaal van LeadBuilders en we zullen er de komende tijd ook zelf dankbaar gebruik van maken voor onze eigen site en blog. Hieronder een deel van het interview waarin het onderwerp 'bloggen voor bedrijven' wordt uitgelicht (overigens ook terug te vinden op een pagina over het onderwerp social media training op de site van LeadBuilders, pal naast een filmpje van Lisa 'Smart & Sexy' Portengen).

Jacques, bedankt voor de leuke filmpjes en succes met dit slimme concept!

Automatisch onze blogartikelen in je inbox?

En direct onze handige 10 zoekmachine-tips downloaden? WebGenerator blogt over online marketing, webdesign, e-commerce en nog veel meer. Onze artikelen per e-mail ontvangen zodra we ze plaatsen? Meld je dan hieronder aan en download meteen onze “10 SEO Tips Cheat Sheet“.

Subscription Form (#10)
magnifiercross