Vrijblijvende kostenindicatie? Bel gewoon even: (+31) 085 060 3603

Claim uw Twitter-account... voor het te laat is.

Twitter-account makenHet is nog niet zo gek lang geleden dat mensen dachten: "Och, dat internet, dat waait wel over". Veel ondernemers vonden het toen niet nodig om hun domeinnaam te claimen ("Ik heb al een brochure, wat moet ik met een website?").Om later knarsetandend teconstateren dat hun bedrijfsnaam door een andere partij als domein was geregistreerd. Ze moesten daardoor genoegen nemen met een tweede-keus-variant. Of moesten een hoog 'losgeld' betalen voor hun eerste keus...

De geschiedenis herhaalt zich, maar nu met Twitter-accounts. Wedden dat u zich over 3, 6 of 12 maanden wel voor het hoofd kunt slaan als twitter.com/uwbedrijfsnaam 'gekaapt' blijkt te zijn? Want ook alsuTwitter nu voornamelijk als een hoop gesnater en gekwetter beschouwt, de kans dat een Twitter-account net zo gewoon wordt als een website is reëel. Hup, rennen en registreren die handel! Of beter gezegd: klik hier!

PS 1: een Twitter-account aanmaken is gratis en kost u nog geen minuutje.

PS 2: wilt u ook daadwerkelijk aan de slag met uw verse Twitter-account, maar heeft u nog niet helemaal scherp watTwitter voor u kan betekenen?Lees dan dit interessante artikel op de website van onze klant Vendicum.

Automatisch onze blogartikelen in je inbox?

En direct onze handige 10 zoekmachine-tips downloaden? WebGenerator blogt over online marketing, webdesign, e-commerce en nog veel meer. Onze artikelen per e-mail ontvangen zodra we ze plaatsen? Meld je dan hieronder aan en download meteen onze “10 SEO Tips Cheat Sheet“.

Subscription Form (#10)
magnifiercross