ASN Bank, Friesland Bank en SNS Regio bank sluiten zich aan bij iDEAL

iDEAL logoiDEAL was al geschikt voor betalingen via internetbankieren van ABN Amro, Fortis Bank, ING, Rabobank, SNS Bank en Royal Bank of Scotland. Met de toetreding van de kleinere banken ASN Bank, Friesland Bank en SNS Regio Bank wordt de dekking nu verder uitgebreid.

iDEAL is in Nederland een enorm populaire manier van online betalen en is uitgegroeid tot ’s werelds grootste bancaire online betaalsysteem. Dit komt vooral omdat het gebruiksvriendelijke iDEAL een veilige en fraudevrije betaling is, in tegenstelling tot credit card betalingen waarbij relatief veel fraude op internet voorkomt.

Ruim 44 procent van de online kopers betalen bij voorkeur met iDeal gevolgd door acceptgiro met 28 procent. Het gebruik van iDeal is de laatste jaren fors toegenomen, met name ten koste van de acceptgiro en overschrijvingen. Het gebruik van creditcards, machtiging en PayPal is de afgelopen jaren onveranderd gebleven. Ruim 11.500 webshops hanteren iDEAL als betaalmogelijkheid.

Automatisch onze blogartikelen in je inbox?

En direct onze handige 10 zoekmachine-tips downloaden?

WebGenerator blogt over online marketing, webdesign, e-commerce en nog veel meer. Onze artikelen per e-mail ontvangen zodra we ze plaatsen? Meld je dan hieronder aan en download meteen onze “10 SEO Tips Cheat Sheet“.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.