Vrijblijvende kostenindicatie? Bel gewoon even: (+31) 085 060 3603

10 Tips om je webpagina's te optimaliseren voor Google

Ergens in april van dit jaar kreeg blogger dezes een idee: hij zou wel eens even een "zoekmachine-feuilleton" gaan schrijven. Verdeeld over een stuk of 10 blogartikelen zouden daarinalle belangrijke zaken aan de orde komen om je website beter vindbaar te maken voor Google en andere zoekmachines.Het feuilleton werd zelfs aangekondigd in een ronkende blogpost op deze website, inclusief mogelijkheid om je e-mail adres achter te laten om direct op de hoogte gesteld te worden van nieuwe afleveringen.

Ahum... het idee was goed, de uitvoering liet te wensen over. Drie maanden later was er nog geen aflevering geschreven.Maar in de afgelopen rustige vakantietijd (en met gebruik van wat vakantiedagen) is het er dan toch van gekomen. Enorm de achterstand in één keer goed te maken,zijn alle beoogde 'feuilleton-afleveringen' in één grote pagina onder elkaar gezet.

Automatisch onze blogartikelen in je inbox?

En direct onze handige 10 zoekmachine-tips downloaden? WebGenerator blogt over online marketing, webdesign, e-commerce en nog veel meer. Onze artikelen per e-mail ontvangen zodra we ze plaatsen? Meld je dan hieronder aan en download meteen onze “10 SEO Tips Cheat Sheet“.

Subscription Form (#10)
magnifiercross