Vrijblijvende kostenindicatie? Bel gewoon even: (+31) 085 060 3603

WebGenerator WordPress demo-service

Investeer 30 tot 45 minuten in de juiste keuze van uw CMS

Veel bedrijven laten een website bouwen zonder zich te verdiepen in het achterliggende CMS. Apart, als je erover nadenkt, want een website is een serieuze investering. Stel dat u in maximaal drie kwartier een goed beeld kunt krijgen van de ins & outs van een content management systeem? Zou dat niet een slimme besteding van uw tijd zijn? Wij denken van wel.

Een persoonlijke WordPress demo. 100% vrijblijvend.

WebGenerator kan u in een vrijblijvende demo laten zien of WordPress de juiste oplossing voor uw website is. Dat kan bij ons in Almere, via een inbelsessie of bij u op kantoor.

In 30 tot 45 minuten krijgt u inzicht in:

  • Beheerfuncties m.b.t. paginabeheer, menustructuur en blogberichten.
  • Hoe een goed opgezet WordPress CMS u helpt opmaakconsistentie te bewaken.
  • Mogelijkheden m.b.t. visuele content, zoals foto’s, foto-albums en video.
  • Hoe WordPress u helpt uw website zoekmachinevriendelijk te beheren.
  • Hoe u zelf eenvoudig formulieren op uw website kunt maken.

Verder kijken dan “het systeem”.

U krijgt de WordPress demo van Chris Rommers, managing partner van WebGenerator. Chris is geen techneut en geen verkoper, maar een ervaren content manager met een achtergrond in marketing en communicatie. Hij kent WordPress door en door: hij werkt zelf minstens 20 uur per week in WordPress en geeft alle WordPress-trainingen bij WebGenerator.

Chris kan dan ook vragen beantwoorden als:

  • Hoe zorg ik ervoor dat ik mijn website wordt gevonden in Google?
  • Hoe richt ik mijn website overzichtelijk en aantrekkelijk in?
  • Wat zijn quickwins als het gaat om de conversie van mijn website?
  • Wat is het nut van zaken als social media en bloggen?

Een unieke kans om al uw vragen af te vuren op een online marketeer en ondernemer met 15 jaar ervaring en honderden website-projecten achter zijn naam. Maak er gebruik van!

Geen verkooppraatje.

Natuurlijk verkopen we graag websites. Maar onze demo is geen verkooppraatje. We garanderen dat u na de demo een stuk wijzer bent geworden over WordPress en een onderbouwde keuze kunt maken of dit systeem een goede oplossing is voor uw website.

Na afloop vragen u wel of we een offerte voor u mogen maken. Zegt u nee? Even goede vrienden en dan zullen we u verder ook niet meer lastig vallen. Dat is een keiharde belofte.

Bent u bereid drie kwartier te investeren in meer begrip van een systeem dat uw bedrijf misschien jaren zal gaan gebruiken? Dat een cruciale rol zal spelen in het succes van uw website? Klik dan hier om een afspraak te maken. U zult er geen spijt van krijgen.

magnifiercross