Vrijblijvende kostenindicatie? Bel gewoon even: (+31) 085 060 3603

Op zoek naar een webdesign portfolio?

Webdesign moet mooi zijn, maar ook werken. In onze portfolio vindt u honderden websites die er niet alleen goed uitzien, maar die ook vanuit functionaliteit, techniek en zoekmachines slim en doordacht zijn opgezet.
Klik hier voor onze complete webdesign portfolio

Een webdesign waarmee u vooruit kunt…

WebGenerator voorziet haar websites van het WordPress content management systeem. Dat betekent dat u uw website zelf kunt onderhouden: u bepaalt zelf menustructuur en inhoud. Het webdesign moet er voor zorgen dat u daarin niet tegen grenzen aanloopt. WebGenerator let daarop zodat u nog jaren plezier heeft van uw webdesign.

Een mooi webdesign dat mooi blijft

Ook de inhoud die u zelf toevoegt aan uw website speelt een belangrijke rol in de uitstraling van uw website. Een webdesign kan nog zo mooi zijn, slordig of inconsistent opgemaakte webteksten kunnen dat effect teniet doen. Daarom bouwt WebGenerator in elk webdesign opmaakstijlen in die u in het content management systeem makkelijk kunt aanroepen. Zo houdt u de website moeiteloos mooi en consistent.

Webdesign dat er in alle browsers goed uitziet

Veel mensen surfen op het internet met de browser Internet Explorer, maar daarvan bestaan verschillende versies. Verder zijn er ook andere populaire browsers, zoals Chrome, Mozilla Firefox en (onder Mac-gebruikers) Safari. WebGenerator test haar webdesigns voor de belangrijkste browsers, zodat u zeker weet dat uw webdesign er op elk computer goed uitziet.

Uw website ook mobiel goed in beeld?

WebGenerator kan tegen zeer geringe kosten (en in sommige gevallen zelfs zonder meerkosten) uw website ook geschikt maken voor mobiel. Dat doen we op basis van responsive webdesign. Uw website past zich dan automatisch aan aan de breedte van het mobiele scherm. Ook  bepaalde elementen worden vanzelf aangepast, zoals bijvoorbeeld de navigatie. U hoeft hier dus geen aparte mobiele website voor bij te houden, het is een “one size fits all” oplossing.

Ons Jumpstart design maakt mooi webdesign betaalbaar

Bij het bouwen van een website vormt het webdesign vaak een relatief hoge post op de begroting. Niet alleen moet iemand het creatieve ontwerp van het webdesign realiseren, het webdesign moet daarna ook nog technisch worden omgezet naar een werkende website. Inclusief implementatie hebben we het dan al gauw over enkele dagen werk.

Een compleet nieuw webdesign op maat heeft natuurlijk voordelen. Het is exclusiever en als opdrachtgever kunt u tot in detail aangeven hoe u het wilt hebben. Maar daar staan dan wel die hogere kosten tegenover.

Juist daarom is ons Jumpstart webdesign zo’n mooie middenweg: u heeft de kostenvoordelen van een webdesign template, maar er is veel mogelijk om de template echt op uw wensen af te stemmen.

Onze Jumpstart webdesign template kan in ontelbare varianten worden aangepast. En omdat de webdesign template al is voorbereid voor implementatie, worden ook daarbij kosten bespaard.

Wij van WebGenerator adviseren WebGenerator

Wie op internet rondkijkt, krijgt het idee dat je op elke virtuele straathoek een website kan (laten) maken. Google maar eens op “website maken” of “website laten maken”. Letterlijk duizenden aanbieders vallen over u heen, variërend van oplossingen voor goedkope of zelfs gratis doe-het-zelf-websites tot bedrijven die een CMS en website bouwen waar je een aardige auto van kunt kopen.

Dus rijst de vraag: waarom zou u WebGenerator uw website laten maken? Een vraag waar we verschillende antwoorden op kunnen geven. Bijvoorbeeld dat een website bouwen bij WebGenerator in vergelijking met andere aanbieders minder tijd kost omdat we werken met bewezen CMS-technieken en snelle implementatie-methodes. En tijd is geld, dus minder tijd = minder geld. Of dat als wij een website bouwen, we veel aandacht besteden aan het webdesign, maar daarbij functionaliteit, gebruiks- en zoekmachinevriendelijkheid niet uit het oog verliezen.

Maar de belangrijkste reden is misschien wel: als wij een website maken, dan kunt u na oplevering moeiteloos en 100% zelfstandig uw eigen website beheren. Of het nu gaat om een eenvoudige website of een website met “complexe” functies: wij willen altijd een website maken die opdrachtgevers volledig zelfredzaam maakt en grip geeft op de verwezenlijking van hun online ambities.

Dus staat u op het punt een website te laten maken? Denk dan aan WebGenerator. We komen heel graag met u in gesprek.

Overzicht

Vragen? Stel ze gerust!

Bel 036 30 200 15, mail ons op sales@webgenerator.nl of gebruik het formuliertje.

Blank Form (#11)

Over WebGenerator

WebGenerator ontwikkelt en implementeert websites, webshops en webapplicaties. Naast een eigen CMS werken we veel met open source en third party systemen zoals WordPress, Magento en SEOshop. Ook leveren we een e-mail marketing applicatie, WebGenerator ProMail. WebGenerator bestaat sinds 2000 en is gevestigd in Almere.

magnifiercross