Vrijblijvende kostenindicatie? Bel gewoon even: (+31) 085 060 3603

2B Created

SEOshop webshop www.kliklijsten.com

Vragen over dit project?

Of geïnteresseerd in een vergelijkbare oplossing? Laat het ons weten via onderstaand formulier. Direct bellen kan ook: 0850 603 603

Offerte/vraag formulier

De webshop www.kliklijsten.com is al lange tijd een begrip in haar marktsegment. Deze webshop voor kliklijsten, stoepborden, postersystemen en andere presentatiesystemen bouwden we al weer een aantal jaren geleden voor onze opdrachtgever 2B Created, toen nog op basis van een eigen oplossing. De webshop was toe aan vernieuwing en naast een redesign was het ook tijd voor een upgrade in de techniek zonder dat dat meteen hoge maatwerkkosten met zich mee zou brengen. Daarom kozen we voor het SEOshop platform. 2B Created beschikt daarmee meteen over veel functionaliteit die in SEOshop al standaard is inbegrepen, zoals uitgebreide filtermogelijkheden, staffelkortingen, specifieke kortingsregels en een klantvriendelijke one-page checkout. Ook mobiel werkt de webshop perfect, dankzij de bijna app-achtige mobiele webshop-weergave, ook weer een standaard functie van SEOshop. Voor de paar kleine beperkingen die een standaard oplossing als SEOshop nu eenmaal ook heeft, werden wat handige workarounds toegepast. Het eindresultaat: een gelikte, razendsnelle en zoekmachine-vriendelijke webshop waarmee 2B Created weer jaren vooruit kan.
.
WebGenerator bouwt webshops op basis van Magento, SEOshop en WordPress. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Mail ons gerust of bel 036 30 200 15 voor een vrijblijvend adviesgesprek.

magnifiercross