Vrijblijvende kostenindicatie? Bel gewoon even: (+31) 085 060 3603

Call-to-action altijd boven de 'vouw', of toch niet?

12/02/2019

Webdesign heeft zich in de loop van de jaren stevig ontwikkeld: mede door onderzoeken, ervaringen en nieuw opgedane kennis kunnen we steeds beter inspelen op de wensen van de gebruiker. Iets dat bij webdesign centraal staat is de conversie: hoeveel bezoekers kunnen we naar onze call-to action leiden.

Nu is de algemene regel dat die call-to-action boven de zogeheten vouw moet staan, zodat bezoekers niet naar beneden hoeven te scrollen. Iedereen neemt aan dat dit de hoogte conversie oplevert, maar is dat ook zo? Maar er zijn ook voorbeelden waarbij de call-to-action juist helemaal onderaan de pagina staat. In het artikel van vandaag lees je over 4 soorten call-to-actions en hoe jij die het beste in je website kunt verwerken.

In WebGenerator's Digest verzamelen we interessant leesvoer van toonaangevende websites over webdesigne-commercee-mail marketing, SEO en meer. We publiceren de Digest-berichten ook op TwitterFacebook en Google+Meer lezen over online marketing? Neem dan ook eens een kijkje in onze eigen blog.

magnifiercross