Vrijblijvende kostenindicatie? Bel gewoon even: (+31) 085 060 3603

Vacature all round, ervaren PHP developer, Almere

Analytisch / Communicatief / Klantgericht / Zelfstandig / PHP / Magento / WordPress

Het wordt steeds drukker bij WebGenerator in Almere. Daarom zoeken we een all round en ervaren developer die klaar is voor een volgende stap in zijn of haar loopbaan.

Technisch niveau

We zoeken een all round developer met ruime ervaring op het gebied van PHP-ontwikkeling en open source oplossingen als Magento, WordPress en WooCommerce. Je kunt complexe vraagstukken vertalen naar een functioneel ontwerp en wireframes. Je hebt grondige kennis van en ervaring met HTML, CSS, PHP, Javascript (jQuery), XML, JSON, MySQL en database modelering. Je programmeert foutloos, efficiënt en met maximale aandacht voor performance en kwaliteit. Ook ben je in staat andermans code te analyseren en waar nodig te verbeteren.

Front-end & hosting

Hoewel we werken met front-end specialisten zet je waar nodig ook zelf designs om naar goed werkende en schone HTML, CSS en JS. WebGenerator werkt met professionele hosters zodat we ons zelf primair op development kunnen richten. We verwachten echter wel enige kennis van Linux. Specifiek wat betreft Magento is het een pre als je ervaring hebt met OS en performance optimalisatie.

Communicatie en samenwerking met collega’s en klanten

Je werkt zelfstandig, neemt verantwoordelijkheid en weet je tijd efficiënt in te delen. Je functioneert prima in teamverband en kunt andere technische collega’s aansturen. Je voorziet commerciële collega’s adequaat van reële tijdsinschattingen t.b.v. begrotingen en planningen. Ook ben je in staat zelfstandig de voortgang van projecten af te stemmen met opdrachtgevers. Je draagt net als iedereen bij WebGenerator je steentje bij aan de support van klanten bij vragen en problemen.

Bedrijf en team

WebGenerator is een kleine club professionals. We bestaan al sinds 2000 en hebben een grote en gevarieerde klantenkring. We zijn een team dat snel schakelt en ondernemend denkt en handelt. De collega die we zoeken houdt dan ook van afwisselend werk, nieuwe uitdagingen en wil actief meewerken aan de verdere groei van WebGenerator.

Klik maar eens rond op onze website en je krijgt vast een goede indruk van onze markt- en klantbenadering… en van het soort collega dat we zoeken.

Arbeidsvoorwaarden & dienstverband

Onze voorkeur gaat uit naar een full-time dienstverband, maar part-time is bespreekbaar. Je mag rekenen op een marktconform salaris afgestemd op je kennis en ervaring.

Reageren

Ben je geïnteresseerd in deze functie, mail dan je motivatie en CV naar vacature@webgenerator.nl t.a.v. Marco Bos. (Online) voorbeelden van werk met een korte uitleg van je rol daarin zijn bijzonder welkom.

Digital Loyalty Card Program
magnifiercross