Vrijblijvende kostenindicatie? Bel gewoon even: (+31) 085 060 3603

Trias Groep

WordPress website o.b.v. aangeleverd webdesign

Vragen over dit project?

Of geïnteresseerd in een vergelijkbare oplossing? Laat het ons weten via onderstaand formulier. Direct bellen kan ook: 0850 603 603

Offerte/vraag formulier

Trias Groep in Zwolle (voorheen Trias Jeugdhulp) biedt kinderen, jongeren en ouders ondersteuning bij opvoeden en opgroeien in brede zin. Hulp aan huis, crisis-opvang, 24-uurs zorg, pleegzorg, het 1000-jongerenplan en ondersteuning rondom (vecht)scheiding zijn hier voorbeelden van. De trajecten zijn op maat en flexibel; ze sluiten aan bij de (veranderende) vraag van de jongere/het gezin. Professionals in onder meer het onderwijs en de kinderdagopvang kunnen Trias ook consulteren voor advies en coaching.

Op basis van een aangeleverd webdesign van onze partner Twist Ontwerp & Advies ontwikkelde WebGenerator een nieuwe website met WordPress CMS voor Trias. De website werd - na het volgen van onze WordPress-training - door medewerkers van Trias in korte tijd zelf gevuld. In verband met een naamsverandering en daarmee gepaarde domeinverandering adviseerde WebGenerator over de beste manier om het domein om te zetten zonder daarbij belangrijke posities in Google te verliezen.

Digital Loyalty Card Program
magnifiercross