Vrijblijvende kostenindicatie? Bel gewoon even: (+31) 085 060 3603

Internetbureau WebGenerator. Niet zomaar een internetbureau.

Internetbureau WebGenerator in Almere gaat al een tijdje mee. Da’s niet voor niks. Honderden opdrachtgevers kozen al voor ons internetbureau. In onze klantenkring bevinden zich heel veel MKB-bedrijven, maar ook veel “grote namen”. U kunt bij ons dan ook terecht voor zowel een eenvoudige website als voor meer complexe maatwerkprojecten.

Een internetbureau dat klanten zelfredzaam maakt

Veel internetbureaus noemen zichzelf een ‘full service internetbureau’. Maar wat is dat, een full service internetbureau? Betekent dat dat zo’n internetbureau haar klanten ál het werk aan de website uit handen neemt? Dat wordt een dure kwestie. Voor die klanten dan. En een lucratieve business voor dat internetbureau.

WebGenerator gaat wat anders te werk. Als internetbureau richten we op primair op het zelfredzaam maken van opdrachtgevers. Natuurlijk, sommige dingen kunt en/of wilt u als ondernemer niet zelf doen. Het technisch bouwen van een website bijvoorbeeld, of een webdesign ontwerpen en implementeren. Dat zijn de zaken die wij voor u doen. En uiteraard denken we daarbij met u mee over de doelstellingen van de website en hoe webdesign en techniek die doelstellingen het beste ondersteunen. Maar bij WebGenerator gaat u al heel snel zelf aan de slag met uw website, eigenlijk al in de bouwfase.

WebGenerator: een internetbureau voor klein en groot

Internetbureau WebGenerator bestaat sinds 2000 en bouwde al duizenden websites. We richten ons niet op een specifiek marktsegment en maken ook geen onderscheid tussen “kleine” en “grote” klanten (en we hebben dan ook opdrachtgevers van elke denkbare omvang). Internetbureau WebGenerator biedt dus elke opdrachtgever dezelfde kwaliteit, betrouwbaarheid én betaalbaarheid.

De basis: een goed CMS

Internetbureau WebGenerator bouwt haar websites op basis van het CMS (content management systeem) WordPress, wereldwijd de meest toegepaste oplossing voor zelfstandig en gebruiksvriendelijk beheer van websites.

Dat biedt u meerdere voordelen:

Meer weten?

Mail ons en we nemen snel contact met u op. Direct bellen kan natuurlijk ook: 036 30 200 15

Blank Form (#11)

100% baas op eigen website

Allereerst heeft het als voordeel voor u dat u echt 100% baas op uw eigen website bent. Met ons CMS heeft u controle over alle content-aspecten van uw website. En toch is het heel gebruiksvriendelijk: u hoeft echt geen enkele kennis van HTML te hebben. Bovendien krijgt u bij ons een professionele CMS-training zodat u echt alle ins & outs van het CMS leert kennen.

Snelle ontwikkeling van websites

Voor ons als internetbureau (maar dus eigenlijk ook voor u) heeft het als voordeel dat we websites snel kunnen implementeren. We hoeven het wiel niet meer uit te vinden: alle techniek die we inzetten voor het bouwen van uw website is al ontwikkeld en bewezen in de toepassing op honderden andere websites. En wilt u een functie die we niet “op de plank” hebben liggen? Dan kunnen we toch vaak putten uit eerdere ervaringen en bestaande technische componenten.

Zoekmachine-vriendelijk

Wat we als internetbureau heel belangrijk vinden: zoekmachinevriendelijkheid. Daar houden we bij de ontwikkeling van websites veel rekening mee. We bouwen ook een speciale functie in waarmee u zelf uw website-pagina’s efficiënt kunt optimaliseren voor Google en in onze CMS-training besteden we veel aandacht aan hoe u deze functie kunt gebruiken. Dat verklaart ook waarom veel van de websites van onze klanten het goed doen in de zoekmachines.

Is WebGenerator het internetbureau voor u?

Wie weet. We gaan in ieder geval graag voor u aan de slag. Neem dus gerust contact met ons op. Mail ons of bel gewoon: 036 30 200 15

magnifiercross