Deze vacature is inmiddels vervuld. Reacties van recruiters worden niet op prijs gesteld.

Vacature Magento developer | senior / medior

Vanwege een sterk groeiende vraag naar Magento-webshops, zoekt WebGenerator in Almere een all round Magento developer m/v die klaar is voor een volgende stap in zijn of haar loopbaan.

Over WebGenerator

We bestaan 11 jaar, zijn gevestigd in Almere en hebben circa 400 klanten, variërend van eenmanszaak tot multinational. We leveren naast Magento-webshops ook websites (op basis van een eigen CMS, een e-mail marketing tool en SEO-diensten. Onze kracht is het goed inventariseren van de wensen van onze opdrachtgevers en deze pragmatisch en kostenefficiënt vertalen naar oplossingen. Klik maar eens rond op onze website en je krijgt vast een goede indruk van onze markt- en klantbenadering… en van het soort collega dat we zoeken.

Onze e-commerce klanten

We bouwen webshops voor voornamelijk klanten in het MKB. We begeleiden opdrachtgevers daarbij intensief, te meer omdat de wereld van webshops en Magento voor hen vaak nieuw is.

Over de functie

Implementatie

Als Magento developer implementeer je shops op basis van wensen, eisen en specs van opdrachtgevers. In de meeste gevallen wordt een theme als vertrekpunt gehanteerd, dat we voor de klant customisen. We hebben een hekel aan dingen dubbel doen, dus veel van de “standaard” handelingen en functies hebben we vastgelegd in een “moeder-model”, vanwaaruit we afhankelijk van gewenste functionaliteiten uitbreiden met extensies en waar nodig maatwerk.

Samenwerking met collega’s

Je werkt intensief samen met onze Magento projectmanager, samen vormen jullie het “Magento team”. Daarnaast adviseer je ook commerciële collega’s bij het opstellen van hun offertes. Onze hoofdontwikkelaar (die zich niet primair met Magento bezig houdt, maar er behoorlijk in thuis is) vind je een sparring partner op niveau als je technische ideeën tegen het licht wilt houden.

Communicatie met klanten

Tijdens projecten zul je regelmatig zaken direct met klanten afstemmen en na oplevering verleen je ze support waar nodig. In sommige gevallen zul je in verkoopgesprekken worden gevraagd even aan te schuiven om mee te denken over oplossingen en mogelijkheden.

Kennis delen

Je deelt je kennis, documenteert goed en zult je samen met onze algemene hoofdontwikkelaar bezig houden met de procesoptimalisatie omtrent Magento-implementaties. Ook denk je op pro-actief mee over de beste invulling van onze dienstverlening op dit gebied: je bepaalt dus mede de koers.

All round

WebGenerator is een relatief klein bedrijf. Dat houdt in dat je als Magento-ontwikkelaar vaak van begin tot eind technisch verantwoordelijk bent voor een webshop-project en na oplevering ook veel technische support voor je rekening neemt. Je hebt dus soms te maken met “the simple stuff” en voelt je daar niet te goed voor (of nog beter: je automatiseert het gewoon handig). Maak je overigens geen zorgen, er is ook meer dan genoeg werk dat een groter beroep op je hersencellen zal doen ;-)

Over jou

Uiteraard kun je je bij WebGenerator verder ontwikkelen, maar we zoeken wel iemand die al met een bepaald niveau binnenkomt en dus direct effectief én zelfstandig aan de slag kan. Dus een senior of een medior met ambitie. Ben je een junior met heel veel ambitie, dan kun je altijd reageren maar we verwachten dan wel een bijzonder goed verhaal.

  • Je hebt aantoonbare kennis van en ervaring in Magento-ontwikkeling en -implementatie.
  • Goede kennis van PHP, MySQL, CSS, HTML en Adobe Photoshop.
  • Ook aan de serverkant sta je je mannetje.
  • Je werkt zelfstandig, nauwkeurig en efficiënt, ook als er eens wat druk op de ketel staat.
  • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden.

Verder ben je een volwassen gesprekspartner voor het management van WebGenerator en niet bang het voortouw te nemen als het gaat om de verbetering en uitbreiding van onze Magento-dienstverlening.

Wat we je bieden

Een mooie baan met veel zelfstandigheid en verantwoordelijkheid binnen een kleine, maar succesvolle onderneming.

  • Een belangrijke rol binnen onze Magento-strategie.
  • Een marktconform, vast salaris dat regelmatig wordt getoetst aan je positieve bijdrage aan het bedrijf.
  • Reiskostenvergoeding woon-/werkverkeer en andere zakelijke kilometers.
  • 27 vakantiedagen.
  • 8% vakantiegeld.

Bij WebGenerator wordt hard gewerkt, maar we letten er goed op dat de werkdruk gezond blijft. De sfeer is informeel, niet-hiërarchisch en communicatielijnen zijn kort en direct. Mooi meegenomen: we zijn gevestigd in Almere-Buiten, vlak bij de snelweg, dus goed en zonder fileleed bereikbaar.

Fulltime of parttime

De functie van Magento developer kan part-time worden ingevuld vanaf 32 uur per week, maar ook full-time. Je werkzaamheden zullen zich afspelen op ons kantoor in Almere.

Reageren?

Mail je motivatie en CV naar vacature@webgenerator.nl. Stuur ook wat links mee naar Magento-projecten waar je aan hebt gewerkt met een toelichting op je bijdrage daarin. Heb je vragen, bel dan 036 30 200 15 en vraag naar Chris Rommers.

Deze vacature is inmiddels vervuld. Reacties van recruiters worden niet op prijs gesteld.