CMS systeem

Een CMS systeem (content management systeem) stelt u in staat uw website makkelijk zelf te behren, zonder dat u daar specifieke kennis voor nodig heeft. WebGenerator bouwt al haar websites op basis van het bekende WordPress CMS systeem. Vraag uw vrijblijvende offerte aan of bel voor een kostenindicatie: 036 30 200 15

WORDPRESS CMS SYSTEEM

Het WordPress CMS systeem wordt wereldwijd door miljoenen sites gebruikt en heeft zich ruimschoots bewezen. Een gratis WordPress-training is inbegrepen bij uw website.

GOED VINDBAAR

Een goed CMS systeem zorgt er ook voor dat uw website Google-vriendelijk is. WordPress doet dat. Daarnaast bouwen we extra functies in die dit nog verder bevorderen.

PROFESSIONEEL WEBDESIGN

Een CMS systeem is één ding, maar daarnaast moet uw website er natuurlijk ook goed uitzien. Bij ons kunt u rekenen op een verzorgd webdesign met een professionele uitstraling.

OOK VOOR COMPLEXE SITES

Functies die niet standaard aanwezig zijn in het CMS systeem, kunnen wij toevoegen d.m.v. “plugins” of indien nodig op maat voor u ontwikkelen. Vrijwel alles is mogelijk.

U bent op zoek naar een website met CMS systeem en wilt snel een globale indicatie van mogelijkheden en kosten? Vaak kunnen we telefonisch al een inschatting geven. Bel vrijblijvend: 036 30 200 15.

Vraag uw offerte aan

We bellen of mailen u zo snel mogelijk om uw wensen te bespreken en een geheel vrijblijvende offerte te maken.

De keuze voor WebGenerator is een van de beste die ik ooit gemaakt heb. De uitkomst is een professionele website waar ik dagelijks complimenten voor krijg. Niet alleen heeft WebGenerator de website gebouwd, ze hebben er samen met mij ook goed over nagedacht. We zijn trots op het resultaat. WebGenerator staat nog steeds altijd voor me klaar en de nazorg is perfect.
Marcel Wallet
Kidsplay speeltoestellen
We troffen in WebGenerator een enthousiast en veelzijdig bureau dat een pracht van een website ontwierp die ook nog eens zeer gebruikersvriendelijk is door het content management systeem. WebGenerator verzorgde niet alleen het webdesign, maar dacht ook mee over de inhoud en de marketing. En met resultaat, want Missing Link staat regelmatig bij de eerste tien zoekresultaten.
Gerard Molenkamp
Missing Link
We vroegen WebGenerator mee te denken en samen met ons de website te ontwikkelen. Al gauw werden ze de spreekwoordelijke rots in de branding. WebGenerator verzorgde het webdesign, adviseerde over inhoud, marketing, interactie en implementeerde het CMS. Mede door hun advies en ontwerp heeft onze site een aansprekende en uitnodigende uitstraling.
Patricia van den Brink
Bureau Kwiek
De service van WebGenerator houdt niet op als de klant 'binnen' is. Ook na het ontwikkelen van onze site en de implementatie van het CMS werden wij nog even geduldig en prettig te woord gestaan. Al met al hebben wij in WebGenerator de ideale partner gevonden, die ons dankzij de prima begeleiding veilig door onbekend terrein heeft weten te loodsen.
Renate Burré
Vertaalbureau Eurotaal

We bouwden al duizenden websites met CMS systeem

WebGenerator werkt voor vele honderden klanten door heel Nederland (en zelfs daarbuiten) in het bedrijfsleven, non-profit sector en overheid. In ons klantenbestand treft u bekende namen, maar we zijn ook als geen ander dé webbouwer voor MKB-ers, ZZP-ers en starters die tegen schappelijke kosten een website met CMS systeem willen laten maken.

 
 

CMS systeem: waar moet u op letten?

Vandaag de dag worden bijna alle websites met een CMS systeem gebouwd. Maar er zijn heel veel verschillende CMS systemen.

Open source CMS systemen

Er zijn bijvoorbeeld zogeheten open source CMS systemen. WordPress, het CMS systeem dat WebGenerator gebruikt voor de bouw van websites, is zo’n open source systeem. Het belangrijkste voordeel van open source is de snelheid waarmee de (door)ontwikkeling gebeurt. WordPress wordt voortdurend uitgebreid en verbeterd door een grote ‘community’ van ontwikkelaars. Ook worden er ontzettend veel aanvullende functies (‘plugins’) ontwikkeld, die het relatief makkelijk maken functies toe te voegen die niet standaard zijn opgenomen in het CMS systeem zelf.

Proprietary CMS systemen

‘Proprietary’ CMS systemen zijn oplossingen die door één specifiek bedrijf worden ontwikkeld en op de markt gebracht. Ook hierin is heel veel aanbod, van eenvoudige CMS systemen van kleine bedrijven, tot zeer uitgebreide systemen van grote, soms wereldwijd opererende aanbieders. Een proprietary CMS systeem is zeker niet per definitie slechter dan een open source CMS, sterker nog: voor sommige specifieke doeleinden, websites of organisaties is een (zorgvuldig geselecteerd) proprietary CMS zelfs beter. In de praktijk zullen echter veel organisaties een prima oplossing vinden in een open source oplossing als WordPress.